27 / 04 / 2024

Burj Halife'nin 147. katından atladı!

Burj Halife'nin 147. katından atladı!

Dubai 'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife ilk kez bir intihara sahne oldu. Binanın 147 'nci katından atlayan kişinin 108 'inci kata düşerek feci şekilde can verdiği öğrenilirken,bunun Ocak 2010 'da açılan gökdelende yaşanan ilk intihar olduğunu



DUBAİ 'DEKİ dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife ilk kez bir intihara sahne oldu. Binanın 147 'nci katından atlayan kişinin 108 'inci kata düşerek feci şekilde can verdiği öğrenilirken,bunun Ocak 2010 'da açılan gökdelende yaşanan ilk intihar olduğunu kaydedildi.

828 metre yüksekliğinde olan ve 160 katı kullanılan gökdelende intihar eden kişinin, bir arkadaşıyla tartıştıktan sonra binadan atladığı ve 108 'inci katta yere çakıldığı belirtildi. Yerel basın, ismi açıklanmayan ve 30 yaşlarında erkek olduğu belirtilen kişinin, patronuyla tartıştıktan sonra intihar ettiğini öne sürdü. Öte yandan cesedin düştüğü balkonun iki kat üstünde bulunan, dünyanın en pahalı lokantasındaki müşterilerin intihara şahit olduğu ve olay karşısında büyük şok yaşadığı ifade edildi.
Star


Geri Dön