25 / 04 / 2024

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13-15 Mayıs'ta düzenlenecek!

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13-15 Mayıs'ta düzenlenecek!

Akıllı Belediyecilik Zirvesi13-15 Mayıs ta Bursa'da gerçekleştirilecek. Zirve, teknoloji firmaları İle yurt içi ve dışından belediye başkanlarını bir araya getirecek.



Marmara Belediyeler Birliğinin (MBB), Balkan Bnmeli Sanayicileri ve İşadamları Berneği (BALKANTÜBKSİAB) ile bu yıl ikincisini düzenlediği "Akıllı Belediyecilik Zirvesi", 13-15 Mayıs ta Bursa'da gerçekleştirilecek. Zirve, teknoloji firmaları İle yurt içi ve dışından belediye başkanlarını bir araya getirecek. 


Zirveyle Bursa TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek "Balkan Ticaret Fuarında yerel yönetim alanında hayatı kolaylaştıran teknolojik yenilikler de sergilenecek. 

Uluslararası (inansal desteklerin ele alınacağı zirvede, küreselleşen dünyanın temel taşlarından biri olan şehirlerin teknolojiye ve güncel gelişmelere uyum sağlamak İçin İhtiyaç duydukları çözümler ile geliştirilen projeler tanıtılacak. Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nd e kentsel dönüşümden telekomünikasyona, yeni nesil sayaçlardan abone teknolojilerine, müşteri ilişkileri ve çağrı merkezi yönetiminden coğrafi ve kent bilgi sistemlerine, kazısız altyapı teknolojilerine, akıllı ulaşım sistemlerinden finansman çözümlerine kadar yerel yönetimler ve özel sektör İş birliğiyle geliştirilen teknolojik buluşlar ele alınacak. 


MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Becep Altepe, konuya ilişkin açıklamasında, Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nin yeril ve yabancı kamu kuruluşları ile teknoloji alanında faaliyet gösteren özel sektör temsilcilerini buluşturan marka bir çatı olduğunu belirtti. 


Bursa'da Meydan


Geri Dön