19 / 04 / 2024

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.




Kentteki yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin eğitimine katkı koyan faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, hayırsever iş adamı Ali Rıza Yedikardeş tarafından Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan 32 derslikli ilköğretim okulunun yapımıyla ilgili protokole imzalar atıldı. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgili olarak, "Gençlerimizin en güzel şekilde yetişmesi, en iyi eğitimi alması, birikimli ve idealist bir gençlik olmaları konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bu alanda gençlikle ilgili tüm yatırımlara da çok büyük önem veriyoruz” dedi.


Başkan Altepe son olarak, “Demirtaş’ta Dumlupınar Mahallesi’nde uzun zamandır okul eksikliği vardı. Burada çalışmayı başlattık. Bir yandan bölgede bulunan okul alanı olarak ayrılmış yeri, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak kamulaştırıyoruz. Buraya 32 derslikli bir okul projesi hazırlıyoruz. Bu projenin inşaatını da hayırsever iş adamı Ali Rıza Yedikardeş yapmış olacak” diye konuştu.



Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön