18 / 04 / 2024

Bursa Ev&Stil Fuarı 28 Mayıs'ta!

Bursa Ev&Stil Fuarı 28 Mayıs'ta!

Bursa’da düzenlenecek olan ‘Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’ etkinliğinin en önemli faaliyetlerinden biri; 28-31 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Bursa ile birlikte organize edilen ‘Ev&Stil Fuarı’ olacak.



Ev tekstilinden mobilyaya, aydınlatmalardan zü-caciyeye, vitrifîye ürünlerinden bahçe ve banyo ekipmanlarına kadar bir evin içinde olabilecek her türlü tasarımın yer alacağı fuar, alanında Türkiye’nin ilk fuarı olacak.


“Hayallerinizdeki evi gerçeğe dönüştürecek her şey bu fuarda” sloganıyla yola çıkan fuar kapsamında, pek çok yerli ve yabancı tasarımcı ve zanaatkar, çeşitli canlı gösteriler ve akademik sunumlar yapacaklar.


Fuarın tanıtım toplantısında konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, I Türkiye’nin kilogram başı ortalama ihracat değerinin 1.68 dolarken, ev tekstil sektöründe bu rakamın 11 doları aştığını hatırlatarak, “Ev Stil Fuarı katma değerli üretimde Türkiye'ye rol model olan sektör temsilcilerimizin başarı çıtasını daha yükseğe taşımak istiyoruz. Bursa ev modasının merkezi olacak'' dedi.


Dünya


Geri Dön