29 / 03 / 2024

Bursa gayrimenkul sektöründe kendini kanıtlayacak!

Bursa gayrimenkul sektöründe kendini kanıtlayacak!

İMSİAD Üyeleri Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Bursa sanayide kendisini dünyaya kanıtladı, gayrimenkulde de kanıtlayacak" dedi.



İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) üyeleri, dünyanın en büyük gayrimenkul pazarlama fuarlarından biri olan "Kuveyt International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'na katılmak üzere Kuveyt'e hareket etti. Bursa'yıinşa edenmiiteahhitve inşaat sanayicilerinin çatı örgütü olan İMSİAD'ınYönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu Başkanlığındaki geniş katılımlı heyet, Kuveyt International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'nda inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Bursa'dan ayrıldı. Yolculuk öncesinde değerlendirmelerde bulunan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Biz İMSİAD olarak, Bursa'da üretilen konutların da tüm dünyada kabul görebileceği vizyonuyla ulusal ve uluslararası fuarları yakın takibe aldık. Bu amaçla geçtiğimiz yıl Dubai ve Münih Yapı Fuarlarını inceledik. Şimdide ürettiklerimizi pazarlamak konusunda uluslararası fuarlara katılarak Bursa'da sunduğumuz hizmet çıtamızın dünyaya göstereceğiz" dedi. Bursa'ya en çok teveccüh gösterenlerin Ortadoğu ülkeleri olduğunu ve şuan Bursa'da yurt dışına satılan konutların hemen hemen büyük bir bölümünü alan Kuveyt'e hareket ettiklerini belirten Başkan Mescioğlu, "Bursa'yave ülkemize teveccüh gösterilen her ülkede düzenlenen fuarlara giderek, oralarda yılmadan, üşenmeden şehrimizi ülkemizi ve projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Amacımız Kuveyt'te hem fuardaki ürünleri incelemek hem de konut alımında Bursa'yı tercih eden Kuveytlileri yakından tanımak, o ülkeyi görmek, orada dostluklar edinmek" dedi. 


"KAZANAN BURSA OLACAK..." 

Kuveyt'te birçok ikili görüşme gerçekleştireceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Mescioğlu, "İkili temaslarınardından aracı kuruluşlarla görüşeceğiz. Bu tip körfez ülkelerinde aracı kuruluşların teminatıyla alışveriş yapılıyor. Bundan sonraki hedefimiz yabancıya satılan konut sayısını artırmak. Bursa'da ne kadar çok yabancıya konut satarsak o kadar avantaj elde edeceğiz. Bursamızı ve üyelerimizi, devler ligine taşıyoruz. İnanıyorum ki bizimle burada olan iş adamlarımız birçok kazanım elde ederek şehrimize dönecek ve sonunda onların Bursa'da hizmet çıtalarını yükseltmeleriyle kazanan Bursa olacak" şeklinde konuştu. 


"BURSAMIZIN FAHRİ ELCİLERİYİZ" 

İMSİAD olarak Bursa inşaat sektörünü uluslararası fuarlara katılmaya yönlendirerek kentin tanıtımında önemli bir görev üstlendiklerini vurgulayan Başkan Mescioğlu, "İMSİAD Üyesi müteahhitler ve inşaat sanayicileri olarak, Bursamızm fahri elçisi ve öncü gücü olma misyonunu taşıdığımızı biliyoruz. 

Yabancılara yaptığımız her satışta birçok farklı sektöre de kazanç kapısı aralamak umuduyla bugün Kuveyt'e gidiyoruz. Bizden konut alan yabancı ülke vatandaşları, evinin ihtiyacı olan mobilyaları, beyaz eşyaları, perdeleri de Bursa esnafından alır. Tüm bu sektörlerimiz için de müjdeli haberlerle Kuveyt'ten döneceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Bursa'da meydan


Geri Dön