26 / 04 / 2024

Bursa gayrimenkul yatırımcısının gözdesi!

Bursa gayrimenkul yatırımcısının gözdesi!

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, Bursa'da gayrimenkul yatırım yapmanın püf noktalarını anlattı.



Türkiye'nin dört bir yanına devletin yaptığı köprü, liman, otoyol ve tren gibi yatırımların hem istihdama katkı sağladığını, hem de bulunduğu bölgeyi değerlendirdiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, "Altık İstanbul'da yer kalmadı. İstanbul için 'el değmiyor' tabiri geçerlidir. Bursa hala orta halli yatırımcının gözdesidir. 10 bin ile 200 bin arasında yatırımı düşünen insanların ilk tercihi Bursa olabilir. Bursa'nın doğusu ve batısı yani Yenişehir ve Karacabey'de bu rakamlardan yatırım yapma imkanı var. Ama bölgenin de bölgesi vardır. Yenişehir dendiği zaman, yüzde 10'luk kısmında doğru yatırımlara yönelmek gerekiyor" dedi. 


YENİŞEHİR DOĞRU BÖLGE 


"Almasını bildiğin gibi, satmasını da bilirsen para kazanabiliyorsun" diyen Koyuncu, "Karacabey, Mustafakemalpaşa, İnegöl, Gemlik para kazandı. Artık orta halli yatınmcının durması değil, yer değiştirmesi gereken bir bölgedir. Yenişehir şu anda orta halli yatırımcının Bursa toprağına girmesi gereken doğru bölgedir. 1 dönüm yer 10 bin liradan başlayarak 80 bin lira kadar çıkabiliyor. 

Önümüzdeki 5 yıl boyunca hala bu bölgeye yatırım yapılabilir" şeklinde konuştu. 



A Gazete 


Geri Dön