26 / 04 / 2024

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.




Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübe paylaşımı yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı söyleşide kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan Başkan Aktaş, teorik bilgilerin pratikle birleştirilmesiyle başarının geldiğini vurguladı. Başkan Aktaş, yaptığı açıklamada, Görükle’ye ikinci gençlik merkezinin de kazandırılacağını, yine Millet Kıraathanesi’nin bölgede yapılacağını da müjdeledi.


“Altyapı bizden başarı sizden”

Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden Görükle Gençlik Merkezi’yle ilgili sık sık rapor aldığını, verilen olumlu bilgiler nedeniyle motive olduğunu söyledi. Üniversite öğrencileri ve gençler için çok daha fazlasını yapmak istediklerini dile getiren Başkan Aktaş, “Tüm samimiyetimle söylüyorum, gelecek sizde. Düne nazaran imkanlarınız çok daha fazla. Fırsatlar da aynı şekilde. Biz sizlere en iyi, güzel ortamları sunacağız. Sizler de kendinizi iyi yetiştirin. Bu tür konferanslara, sosyal ve kültürel etkinliklere mümkün olduğunca katılın. Bunlardan istifade etmeye çalışın. Katıldığınız sertifika programlarının, bir gün diplomanızdan bile daha fazla işe yaradığını göreceksiniz. İşin teorisinin yanında pratiğini oluşturmak lazım. Siz oluşturanlardan olun” dedi.


Geri Dön