25 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.



Yıldırım Belediyesi'nin Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edeceği Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi 35 bin insana yeni bir hayatın kapılarını aralarken ilçeye de büyük değer katacak. Projede 5 anaokulu, 9 ilkokul, 5 ortaokul, 4 lise, 3 sağlık ocağı, 11 dini tesis, meydan ve ticaret alanlarına da yer verilecek. 


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşüm hamlesiyle Yıldırım'ı özdeşleştiği plansız yapılaşmadan kurtararak modern ve ideal şehir hüviyetine kavuşturmayı hedefliyor. Başkan Edebali "Yıldırım'da son otuz, kırk yıldır hiçbir planlama ilkesine uyulmayan düzensiz bir yapılaşma vardı. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren kolları sıvayarak şehrimizin geleceğini kurtarmak adına standartları yüksek bir planlama yaptık. Kentsel dönüşüm projesinin ve gençlik merkezinin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.


Türkiye Gazetesi


Geri Dön