26 / 04 / 2024

Bursa GüzelBirYer, site içi şenliklerine başladı!

Bursa GüzelBirYer, site içi şenliklerine başladı!

Koray İnşaat 'ın Bursa 'ya armağanı olan Bursa GüzelBirYer, yıl boyunca devam edecek site içi şenlikler için düğmeye, tavla turnuvasıyla bastı. “GüzelBirTavla Turnuvası ” adıyla gerçekleştirilen turnuvaya çok sayıda site sakini katıldı...



  •   “GüzelBirTavla Turnuvası ” adıyla gerçekleştirilen turnuvaya çok sayıda site sakini katılırken, ilk üç sırayı Mesut Eker, Bülent Tanilli ve Erkut Batut aldılar. İlk üç kupasını alırken, şžampiyon Mesut Eker 'e sedef tavla takımı da hediye edildi.

•  Bursa GüzelBirYer Müdürü Vildan Alpergün, site sakinleri tarafından düzenlenen GüzelBirYer şženlikleri 'yle sitede yaşamın çok daha renkli, keyifli ve eğlenceli hale geleceğini söyledi.

Koray İnşaat 'ın Bursa 'ya armağanı olan Bursa GüzelBirYer, yıl boyunca devam edecek site içi şenlikler için düğmeye, tavla turnuvasıyla bastı. 17 Nisan Pazar günü, sitenin sosyal tesislerinde, “GüzelBirTavla Turnuvası ” adıyla gerçekleştirilen turnuvaya çok sayıda site sakini katılırken, kıran kırana geçen turnuvada ilk üçe girenler kupalarını törenle aldı.

2008 yılı mayıs ayında temelleri atılan, 2010 yılı mayıs ayından itibaren 128 konutluk ilk etabında yaşamın başladığı Bursa GüzelBirYer 'de, yaşamı daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek üzere “GüzelBirYer şženlikleri ” adı altında bir dizi etkinlik düzenleniyor. “Yaza Merhaba Partisi ”, “Uçurtma şženliği ”, “Açık Hava Sineması ” gibi, bazıları, sitede yaşayanların misafirlerinin de katılımına açık olacak eğlenceler, site sakinleri tarafından oluşturulan “GüzelBirYer şženlikleri Organizasyon Komitesi ” tarafından düzenleniyor.

Önümüzdeki hafta sonu “GüzelBirOkey Turnuvası ”yla devam edecek şenlikler, Koray İnşaat ve site yönetim şirketi YKS tarafından da destekleniyor.

Herkese madalya, ilk üçe kupa, şampiyona sedef tavla
Mevsimine göre farklı etkinliklerle süreklilik taşıyacak, kimi zaman çocukların, kimi zaman kadınların, çoğu zaman tüm site sakinlerinin katılabileceği tarzdaki etkinliklerin ilk adımı ise Tavla Turnuvası oldu. Aralarında kadınların da bulunduğu 30 'a yakın site sakininin katıldığı ve oldukça çekişmeli maçlara sahne olan turnuvaya katılan herkese, günün anısına birer madalya verilirken, turnuvada birinciliği Mesut Eker, ikinciliği Bülent Tanilli, üçüncülüğü ise Erkut Batut aldılar.

İlk üç sırayı alanlar kupalarının coşkusunu yaşarken, şžampiyon Mesut Eker 'e Koray İnşaat tarafından ayrıca çok şık, sedef kaplama bir tavla seti hediye edildi. İlk üç sırayı alanlara kupaları Bursa GüzelBirYer Müdürü Vildan Alpergün tarafından takdim edildi.
Zorlu, çekişmeli ve heyecanlı geçen ve yaklaşık üç saatte tamamlanan turnuvanın sunuculuğunu ise kendisi de GüzelBirYer 'li olan Ali Erman Akyüz yaptı.
 
Turnuva sonrası şenliklere ilişkin bir açıklama yapan Koray Bursa Güzelbiryer Müdürü Vildan Alpergün, “Bursa GüzelBirYer ” projesinin, kentin en prestijli konut projelerinden birisi olduğunu belirterek, gösterilen ilginin de bunu ortaya koyduğunu söyledi. Büyük sosyal imkanlara ve avantajlara sahip sitedeki yaşamı daha eğlenceli, daha keyifli hale getirmek, komşular arasındaki ilişkiyi ve dostlukları daha da geliştirmek istediklerini belirten Alpergün, “GüzelBirYer şženlikleri ”nin bu amaçla başlatıldığını ifade etti. Alpergün, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mayıs 2010 tarihinden itibaren canlı ve renkli bir yaşamın başladığı ‘GüzelBirYer 'in evsahiplerine sunduğu imkanları; konforu, kalite, güven ve estetiği, artık yerinde görmek ve gözlemlemek mümkün. Artık, proje kendisini anlatıyor. Bursalıları, konut alma yönündeki kararlarını vermeden önce ‘GüzelBirYer 'deki yaşamı yerinde görmeye, buradaki keyif ve eğlenceye ortak olmaya davet ediyorum. Burada yaşam güzel ve site sakinlerinin düzenleyip katıldıkları şenliklerle birlikte çok daha keyifli, çok daha güzel olacak. ”


Geri Dön