19 / 04 / 2024

Bursa Park Oliva görücüye çıktı!

Bursa Park Oliva görücüye çıktı!

Fem Yapı Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş'nin hayata geçirdiği Park Oliva Projesi, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 14.Geleneksel İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı.



Bursa'da inşaat sektörünün yenilikçi ve öncü firmalarından Fem Yapı Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş'nin hayata geçirdiği Park Oliva Projesi, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 14.Geleneksel İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı. Park Oliva Projesi'ne ilişkin bilgiler veren Fem Yapı Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Osanmaz, projeyle, eşsiz Mudanya manzarası eşliğinde konforlu bir yaşamın kapılarını araladıklarını ve Eşsiz Mudanya manzarasına karşı hayallere değer kattıklarını ifade etti. 



Demet DİNÇ/Bursa Hayat






Haber Gazete Bursa'da şu şekilde yer aldı...



Yeşilin içerisinde, huzuru ve mutluluğu yaşamak isteyenler için muhteşem bir tercih olan Park Oliva Projesi, müşterilerine 2+1 ve 4+1 gibi seçenekler sunuyor. 


“Hayallerinize değer katıyoruz”


Park Oliva Projesi’ne ilişkin bilgiler veren Fem Yapı Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Osanmaz,  projeyle, eşsiz Mudanya manzarası eşliğinde konforlu bir yaşamın kapılarını araladıklarını ifade ederek şunları söyledi:


“Eşsiz Mudanya manzarasına karşı 2+1 ve 4+1 gibi seçeneklerle inşa ettiğimiz Park Oliva Konutları’yla, hayallerinize değer katıyoruz. Size özel tasarlanmış ferah odalar, keyif veren salonlar ile bir taraftan hayatın kargaşasından uzak sıcacık sohbetlere erişecek, bir taraftan da hem kendinizi hem de sevdiklerinizi güvende hissedeceksiniz. Park Oliva,  yeşili denizin mavisiyle buluşturan bahçeleri, teknolojiyle donatılmış spor tesisleri, çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve gökyüzü 

teraslarıyla Bursa’nın en iddialı konut projelerinden biri olmayı hedefliyor. Fem Yapı olarak bizler, bir markanın gelecek nesillere kalıcı eserler bırakması en önemli sorumlulukları arasında olduğuna inandık. Bu vesileyle hayata geçirdiğimiz Park Oliva’da aslında insanın bilime, sanata ve yaşam felsefesine ışık tutmayı amaçlamaktadır” dedi.


Park Oliva Projesi’nde son teknolojinin bütün unsurlarını kullandıklarına dikkat çeken Fehmi Osanmaz, “Park Oliva konutlarını tercih edenler, son sistem akıllı ev teknolojisiyle birlikte güne huzurlu başlamanın ve günü huzurlu noktalamanın tadını çıkaracaklar” ifadelerini kullandı.


Çok sayıda inşaat firmasının katılım göstermesi beklenen fuar 6-10 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



Gazete Bursa 


Geri Dön