28 / 03 / 2024

Bursa Yıldırım'a spor lisesi inşa edilecek!

Bursa Yıldırım'a spor lisesi inşa edilecek!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. Ay, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nin bulunduğu bölgede spor lisesi kurmayı planladıklarını ifade etti.



Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursaspor'un başarısının kentte herkesin motivasyonunu yükselten çok önemli bir faktör olduğunu söyledi.


Karaloğlu, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. Ziyarette konuşan Karaloğlu, Ay ve yönetim kuruluna başarılar diledi.


Bursaspor'un kentin çok önemli bir markası olduğunu vurgulayan Karaloğlu, "Bursaspor'un başarısı, kentte herkesin motivasyonunu yükselten bir faktördür. Yönetiminizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Başarılı olacağına inanıyorum" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Ay da öncelikle kulübün mali bakımdan iyi bir noktaya gelebilmesi için çaba gösterdiklerini anlattı.


Taraftarların şeffaf, dürüst ve doğruyu söyleyen bir yönetim istediğine değinen Ay, "Ekip arkadaşlarımla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sabah saat 10.00'da tesislere geliyorum, 22.00'ye kadar çalışıyorum. Bu işin üstesinden geleceğiz ve takımı istenilen seviyeye getireceğiz" diye konuştu.


Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nin bulunduğu bölgede spor lisesi kurmayı planladıklarını ifade eden Ay, bu konuda Karaloğlu'ndan destek istedi.


AA


Geri Dön