25 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'da yollar asfaltlanıyor!

Bursa Yıldırım'da yollar asfaltlanıyor!

Nisan 2014 tarihinden bugüne Yıldırım’da dökülen asfalt 160 bin tonu buldu. Ekipler yol kenarı bordür ve kaldırım çalışmalarıyla yayaları da rahatlattı.



Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Polis Koleji Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu Orhangazi Öğrenci Yurdu, Bursa Afet Eğitim Merkezi ve Bursa İl Özel İdaresi yerleşkesinin  Ankara  Yolu Caddesi ile bağlantı noktasındaki Emniyet Caddesi’ne 2 bin 653 ton asfalt döküldü. Nisan 2014 tarihinden bugüne Yıldırım’da dökülen asfalt 160 bin tonu buldu. Ekipler yol kenarı bordür ve kaldırım çalışmalarıyla yayaları da rahatlattı.


Altyapı çalışmaları ile Yıldırım’a modern bir kimlik kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “69 mahallemizin tamamında asfalt, bordür ve kaldırım çalışmaları ile modern bir görüntü ve sağlıklı trafik akışını sağlıyoruz. Yapılan bu çalışmalarda asfaltsız yollar asfaltlanırken, bozulan yolları da asfaltlıyoruz” dedi.


Bursa Kent


Geri Dön