28 / 03 / 2024

Bursa Yıldırım'ın çehresi dönüşümle değişecek!

Bursa Yıldırım'ın çehresi dönüşümle değişecek!

Yıldırım Belediye Başkan İsmail Hakkı Edebali," Kentsel dönüşüm sayesinde çehresi değişecek şehrimiz, sadece konutlarıyla değil sosyal yaşam alanlarıyla da vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak" diye konuştu.



Yıldırım Belediye Başkan İsmail Hakkı Edebali, mahalle sakinlerinin talebi üzerine yeri değiştirilen Fidyekızık semt pazarını ziyaret etti. Pazar yerinin ulaşım ve alışveriş konusunda daha rahat bir yer olan Fatih Sokak'a taşıdıklarını belirten Edebali, "Esnafımıza ve vatandaşlarımıza çeşitli sıkıntılar yaşatan semt pazarımızın yerini değiştirdik. Fidyekızık semt pazarı artık her perşembe günü yeni yerinde hizmet verecek" dedi. 


DÖNÜŞÜM SAYESİNDE ÇEHRE DEĞİŞECEK 

Yıldırım Belediyesi olarak ilçeyi yeniden planlarken konut ihtiyacının yanı sıra sosyal donatı alanlarına da öncelik verdiklerini dile getiren Edebali, "Yıldırım'ı ideal ve yaşanabilir bir şehir yapmanın temeli insanlarımızı mutlu etmekten geçiyor. Kentsel dönüşüm sayesinde çehresi değişecek şehrimiz, sadece konutlarıyla değil sosyal yaşam alanlarıyla da vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak" diye konuştu. 


Edebali, ilerleyen dönemde sosyal alanlardan biri olan semt pazarları hakkında çalışmalarının devam edeceğini anlattı. 


A Gazete


Geri Dön