24 / 04 / 2024

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.



Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

KANTİN-KAFE VE SOSYAL TESİS 10 (ON) YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR
Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünden:
Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mah. Bulunan 15.729,42 m² Taşınmazın Kantin-Kafe ve Sosyal Tesis Olarak Kiralama İhalesi Yapılacaktır.
Üniversitemiz Bursa İli, Osmangazi İlçesi Kükürtlü Mah. tapuda pafta H22d-1c-4c / 1397 ada / 12-15-16 parsellerde bulunan ve aşağıda bilgileri yazılı 15.729,42 m² taşınmazın kantinkafeterya ve sosyal tesis olarak hizmet vermek üzere; kiraya verilecek taşınmazda korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olarak tescilli havuz bulunması sebebi ile 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yasası 14. Maddesi çerçevesinde 2886 sayılı D.İ.K’nu 35/a maddesi gereği kapalı teklif usulü ile yapılacak taşınmaz kiralama ihalesi ile 10 (on) yıllığına kiraya verilecektir

Bursa da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Taşınmaz kiralama ihalesi 29/06/2021 günü ve yukarıda belirtilen saatte Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü (İzmir yolu 21. km. Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü Nilüfer/BURSA) Mediko Sosyal Merkezi Binası İhale Toplantı Salonunda toplanacak komisyon marifeti ile yapılacaktır.
İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğü’nde bedelsiz olarak görülebileceği gibi, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının Halkbankası Bursa Uludağ Üniversitesi Şubesi TR26 0001 2001 3290 0006 0000 02 nolu hesabına bu ihale için 2.500,00.-TL. doküman bedeli yatırılarak, makbuz karşılığında temin edilir.
İhaleye katılacaklar doküman almak zorundadır.
İhaleye katılmak isteyen isteklilerin:
1 - Kanuni ikametgâh belgesi (Gerçek kişiler için-son 6 ay içinde alınmış asıl belge),
2 - Tebligat için Türkiye’deki adresini, irtibat telefonunu ve e-posta adresini içeren yazılı beyan,
3 - Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını, Tüzel Kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,
4 - Geçici Teminatın Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının Halkbankası Bursa U. Ü. Şubesi TR26 0001 2001 3290 0006 0000 02 nolu hesabına yatırıldığına ilişkin belge, (Bir yıllık tahmini kira bedelinin % 3’ü oranında),
5 - İhale dokümanının satın alındığına dair makbuz aslı,
6 - Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya, teklif vermeye ve açık arttırmaya yetkili olduğuna ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
7 - Özel Hukuk Tüzel kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından yahut benzeri Mesleki Kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi, kamu tüzel kişilerinin ise yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik
adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi,
8 - Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ve/veya Meslek Odası belgesi, gerçek kişi olması durumunda ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odası ve/veya Esnaf/Sanatkarlar Odasına, Tüzel Kişi olması halinde ilgili belge, (son 6 ay içinde alınmış olacak)
9 - Gerçek veya tüzel kişilerce mevzuat hükümleri uyarınca ihale tarihinin içinde bulunduğu ay veya bir önceki aya ait sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair düzenlenmiş belge.
10 - Gerçek veya tüzel kişiliğin mevzuat hükümleri uyarınca ihale tarihinin içinde bulunduğu ay veya bir önceki aya ait vergi borcu olmadığına dair düzenlenmiş belge.
11 - Sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından ya da e-Devletten ilk ilan tarihinden sonra alınmış Adli Sicil Belgesi. Alınan bu belgede “Adli Sicil Kaydı” veya “Adli Sicil Arşiv Kaydı” var ise o -İhaleye katılım için yukarıda istenen belgelerin aslı veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerinin olması gereklidir.
12 - İhaleye katılan istekliler ihale öncesi kiraya verilecek taşınmazı yerinde gördüğünü bu kiralama işlemine ilişkin sözleşme ve eki şartname içeriğini okuduğunu ve şartları kabul ettiğini yazılı olarak beyan edecektir. İhale öncesi ihale dokumanı istekli tarafından okunup her sayfası imzalı ve kaşeli olarak ihale dosyasına koyulacaktır.
13 - İhaleye katılımda ortak girişim olması halinde; ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi ile ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her birinin 1-2-3-8-9-10-11 da istenen belgeleri temin etmeleri,

Bursa da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

14 - İhaleye katılacak istekliler ihale tarihi itibari ile son 10 yıl içinde, yıllık muhammen bedelin % 50’sinden az olmamak üzere ihale yıllık tahmini bedeli olan 960.000,00.-TL % de 50 si oranında kamu veya özel sektörde bu bedeli içeren sözleşme kapsamında ihale konusu veya benzer işi yapmış olmalıdır. 
İhale konusu iş veya benzer işlere ilişkin;
a-İş Kamu kurumunda yapılmış ise İş Deneyim Belgesi veya sözleşme bedelini ve gerçekleşen bedeli belirtir resmi kurum yazı aslı yada onaylı sureti,
b-İş Özel Sektörde yapılmış ise Bedel belirten tek bir sözleşme ve bu sözleşmeye ilişkin ödeme belgeleri/dekontları (noter veya yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir veya vergi dairesi) onaylı suretleri,
c-İş yeri mülkiyeti işletmeciye ait ise; tapu örneği, vukuatlı nüfus kayıt örneği ve en az
3 yıl kesintisiz süre ile işe devam ettiğine dair ticaret/sicil/meslek odasından alınan yazı, Bu ihale için benzer işler olarak; Pastane, kantin, kafeterya, catering, lokal işletmeciliği, çay bahçesi işleri sayılacaktır.
-Kiralanması yapılacak taşınmaz ve bu kiralama işine ait doküman mesai saatleri içinde Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsünde yetkili personel nezaretinde görülebilir.
-İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğü’nde bedelsiz olarak görülebileceği gibi, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının Halkbankası Bursa U. Ü. Şubesi TR26 0001 2001 3290 0006 0000 02 nolu hesabına 2.500,00-TL. doküman bedeli yatırılarak, makbuz karşılığında temin edilir. İhaleye katılacaklar doküman almak zorundadır.
-Devlet İhale Kanununa göre kapalı teklif usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. İsteklilerin, şartname ekinde yer alan teklif mektubunu usulüne uygun olarak düzenlemeleri ve iç zarfa koyup kapatmaları ve zarfın üzerine ad-soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresini yazmaları gereklidir. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir.
-İç zarf ihaleye katılım için yukarıda istenen belgelerin aslı veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örnekleri ile birlikte ikinci bir zarfa (dış zarf) konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır ve ihale tarih ve saatine kadar Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğü Görükle Kampüsü, 16059 Nilüfer-BURSA adresine elden teslim edilir.
-Teklifler aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilir. Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesine uygun olarak hazırlanması ve ihale tarihi ve saatinden önce Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğüne ulaşması şarttır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare ve İhale Komisyonu sorumlu tutulamaz.
-Kiralamaya ilişkin vergi, resim ve harç ayrıca tahsil edilecektir.
-Bu ilanda yazılamayan bilgiler şartname ve eklerinde mevcut olup ihaleye girecek istekli şartname ve eklerinin bütün usul ve esaslarına uymak zorundadır. İhaleye giren gerçek ve tüzel kişiler, bu ihaleye ilişkin bütün şartları peşinen kabul ve taahhüt etmiş sayılır.
-İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
-İhalelere ilişkin ilan http://idarimali.uludag.edu.tr/ sayfası duyurular bölümünde
görülebilir


Geri Dön