25 / 04 / 2024

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin öncülüğünde uygulanacak. 


Proje ile oluşan organizasyon yapısıyla, banka tarafından oluşturulacak finansman modelleri ve proje ortakları sayesinde yeniden yapım sürecinde inşaatçı ve daire sahibi açısından daha güvenilir bir sistem sağlanacak. Bu kapsamda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm ve Alt Yapı Genel Müdür Yardımcısı, Hikmet Haspolatlı, İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu. Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay bugün düzenleyecekleri basın toplantısı ile imza törenini gerçekleştirecekler. 




Bursa Hayat


Geri Dön