19 / 04 / 2024

Bursa'nın inşaat sektöründe yıldızı daha da parlayacak!

Bursa'nın inşaat sektöründe yıldızı daha da parlayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İzzettin Küçük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Bursa'daki gayrimenkul satışı ve inşaat sektörünün gidişatı hakkında Vali Küçük'e bilgiler veren Başkan Mescioğlu, "Bursa özelinde sektörümüz gidişat bakımından iyi konumda diyebiliriz. İnanıyoruz  sizlerin de destekleri ve katkılarıyla birlikte şehrimizde inşaat ve gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı daha da parlayacak" dedi. 

ARZUMUZ BİRİNCİ OLMAK 

Yabancıya konut satışı bakımından Bursanm, İstanbul ve Antalya'nın ardından üçüncü sırada yer aldığına dikkat çeken N. Ziya Mescioğlu "Yabancıya konut satışı bakımından geçtiğimiz yılı, bin 501 rakamı ile kapattık. Burada en büyük paya Kuveytliler sahip. Kuveytliye mal satmak zordur derler ama biz o zoru başardık, şimdi su'ada Suudilere satmak var. 

Suudi Arabistandan konut alan sayısı istediğimiz seviyede değil. Bizim arzumuz ve isteğimiz İstanbul ve Antalya'nın da önüne geçmek." şeklinde konuştu. 

KISA TANITIMLAR HAZIRLAYALIM 

Vali İzettin Küçük de, Bursanın değerlerinin ve Bursa'daki potansiyelin iyi anlatılacağı kısa filmler hazırlanıp Arap ülkelerinde tanıtım çalışmaları yürütülebileceğini söyledi. 

Küçük, "Bu bölgede Bursa tanıtım atağı yapalım.Bunu beraberce yapabiliriz. Hatta oradan bir akil ve kanaat önderlerinden oluşan bir heyeti burada ağırlayabilir, onlara Bursa'yı tanıtabiliriz" dedi.



A Gazete 



Haber Yeni Dönem Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali İzzettin Küçük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bursa'daki gayrimenkul satışı ve inşaat sektörünün gidişatı hakkında Vali Küçük'e bilgiler veren Mescioğlu, "Bursa özelinde sektörümüz gidişat bakımından iyi konumda diyebiliriz. İnanıyoruz ki sizlerin de destekleri ve katkılarıyla birlikte şehrimizde inşaat ve gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı daha da parlayacak" dedi. Vali İzzettin Küçük "Bu bölgede Bursa tanıtım atağı yapalım. Kısa tanıtım filmleri hazırlayalım, görseller yapalım. Bunu beraberce yapabiliriz" dedi. 



Yeni Dönem



Geri Dön