18 / 04 / 2024

Büyük projelere Ünal Akpınar öncü olacak!

Büyük projelere Ünal Akpınar öncü olacak!

Alanında dünyanın en uzun sulama tüneli olan Şanlıurfa tünelleri, Kirazlı Köprü Barajı gibi büyük projeler, Ünal Akpınar AŞ imzasını taşıyor.



Büyük projelerde 'Ünal Akpınar' imzası Türkiye'deki önemli projelerde imzası olan Ünal Akpınar AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Birol Akpınar, şirket olarak geleceğin Türkiye'sinde yeni projelerin, insan odaklı yatırımların öncüsü olmaya devam edeceklerini söylüyor. 


Ünal Akpınar AŞ, yarım asra yaklaşan serüveniyle birçok sektörde faaliyet gösteriyor. 

Alanında dünyanın en uzun sulama tüneli olan Şanlıurfa tünelleri, Kirazlı Köprü Barajı gibi büyük projeler, Ünal Akpınar AŞ imzasını taşıyor. 


Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu birçok yatırım alanında hizmet veren Ünal Akpınar AŞ, bu projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Ünal Akpınar AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Birol Akpınar, şirket olarak geleceğin Türkiye'sinde yeni projelerin, insan odaklı yatırımların öncüsü olmaya devam edeceklerinin altını çiziyor. "Ünal Akpınar AŞ olarak deneyimlerimiz ve tecrübelerimizle birçok başarılı projeye imzamızı attık ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz" mesajını veren Birol Akpınar, şirketin dünü, bugünü ve geleceğe dair planlarıyla ilgili Ekonomist'in sorularını yanıtladı. 


Öncelikle firmanızdan kısaca bahseder misiniz? 

Şirketimiz 1967 yılında Ünal Akpınar tarafından kuruldu. 

Şu an yarım asra yaklaşan serüveni ile birçok sektörün kalbine kadar inmiş bir kurum. Altyapı çalışmalarından dünyanın en uzun sulama tünelleri olan Şanlıurfa Tünelleri, Kirazlı Köprü Barajı ve HES Tesisleri gibi pek çok büyük ve önemli projeyi başarıyla ülke kalkınmasının hizmetine sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. 


Büyük kamu projeleri dışında hangi alanda faaliyettesiniz? 

Gelişen Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu birçok yatırım alanında da hizmet veriyoruz. Starlight Resort Hotel, Sunrise Park Resort & Spa Hotel, Akkent Konutları, HRS Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi gibi birçok tesisimizi Ünal Akpınar AŞ'nin gerçekleştirdiği projeler olarak ülke ekonomisinin ve insanının hizmetine İşletmeleriniz hakkında bilgi verir misiniz? 


Starlight Resort Hotel ve Sunrise Resort Hotel, 2008 yılından beri faaliyette, ultra her şey dâhil hizmet veren komşu tesislerdir. Antalya'nın Kızılağaç Turizm bölgesinde bulunuyor. Side'ye 8 kilometre, Antalya Havalimanı'na 75 kilometre uzaklıkta kalıyor. Tesisimiz denize sıfır konumda. 

Misafirlerimize özel 540 metre uzunluğunda kumsalımız var. Otelimizde, 3'ü kapalı olmak üzere toplam 15 adet yüzme havuzumuz bulunuyor. 16 farklı restoranımız var. 


Dünya standartlarında 30 tenis kortumuz ve 4 futbol sahalarımız mevcut. Geniş bir etkinlik skalası ve yeşillikler içinde çok büyük bir peyzaj alanı ile misafirlerimizi ağırlıyoruz. 


Misafirlerimize keyifli, konfor içinde ve huzur dolu bir tatil yapabilmeleri için akla gelebilecek her türlü detayı sunuyoruz. 365 gün hizmete açığız. sunuyoruz. 


34 "Projelerde yoğun ilgi görüyoruz" Akkent konutlarının 1,2,3,4. etaplarını başarıyla tamamladıklarını hatırlatan Birol Akpınar, yüksek talep üzerine aynı lokasyonda teslime hazırlanan Akkent Paradise Gardens ve Akkent TvvinsTrade adıyla 2 projeleri daha bulunduğunu kaydediyor. Ayrıca sağlık sektöründe HRS Kadın Hastalıkları Hastanesi ile hizmet verdiklerini belirten Akpınar, "Uzman personelimiz, deneyimlerimiz ve tecrübelerimizle birçok başarılı projeye imzamızı attık ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz" diyor. 



Ekonomist 


Geri Dön