16 / 04 / 2024

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.



Geçtiğimiz günlerde Tepecik Hürriyet Mahallesi Sünger Sokak'ta bir binada meydana gelen patlama sonucu çıkan yangında bir vatandaşın yaşamını yitirdiği ve kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Ev baştan sona yenileniyor

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, patlama sonrasında çıkan üzücü yangın olayını yakından izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ekibine kullanılamaz hale gelen dairenin yenilenmesi talimatını verdi. Çalışmalarına başlayan ekipler daire içerisinde meydana gelen hasarın tamamını ortadan kaldırmak ve evde yaşayan ailenin hayatına katkı sağlayabilmek için seferber oldu.

Başkan Akgün, vatandaşın derdine derman oluyor

Belediye Başkanlığı görevi boyunca vatandaşların derdine derman olan ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkan Akgün, bugüne kadar evi yanan, ev ihtiyacı olan, evinde tadilata ihtiyaç duyan ancak durumu olmayan onlarca Büyükçekmeceliye yardım etmesiyle tanınıyor. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri de, çözüm masasıyla iletişime geçen zor durumdaki vatandaşlara yardım etme görevine durmaksızın devam ediyor.

Başkan Akgün; ''Vatandaşlık görevimiz''

Gerçekleştirilen çalışmaları yakından izleyen Başkan Akgün; ''Ekibimle birlikte, Hürriyet Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan elim kazada, kullanılamaz hale gelen apartman dairesini yenilemeye koyulduk. Vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyorum'' dedi.


Geri Dön