26 / 04 / 2024

Büyükçekmece evi yanan aile

Büyükçekmece evi yanan aile

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Büyükçekmece'deki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Büyükçekmece ilçesinde yok olma tehdidi bulunan tarihi Rum evleri, çocuk ve kadın sanat evi olarak restore edilecek.

Büyükçekmece’ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi hayata geçireceği anlamlı projeyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümünde Büyükçekmecelilere tanıttı.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece'ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Akgün ilçeye bir Atatürk Evi kazandırıyor.

Gorna Oryahovitsa-Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii açıldı!

Bulgaristan’ın Gorna Oryahovitsa kentinde yaptırılan cami törenle ibadete açıldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün: "Biz tüm ibadethaneleri Allah'ın evi olarak görür, tüm inançlara saygı duyarız" dedi.

Büyükçekmece'ye yeni belediye sarayı inşa edilecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri!

Satış süreci devam eden Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri'nde fitness, salonu, squash kortu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, çocuk evi yer alıyor

Büyükçekmece’de 'kedi evi' açıldı!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi, sokakta yaşayan kediler için bakım ve tedavi merkezi açtı. Açılışı Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile birlikte çok sayıda hayvansever vatandaş gerçekleştirdi...

Büyükçekmece Vest Bloks Evleri'nde 359 bin TL'ye! Haziran'da teslimler başlıyor!

3 blokta 192 konuttan meydana gelen Büyükçekmece Vest Bloks Evleri projesinde teslimler önümüzdeki ay başlayacak. Projede evler deniz ve göl manzarasına sahip

Ekin Büyükçekmece Konakları'nda 950 bin dolara! Hemen teslim!

Özakın İnşaat'ın hayata geçirdiği Ekin Büyükçekmece Konakları projesinde oturuma hazır villaların fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Büyükçekmece evi yanan aile Haberi

Büyükçekmece evi yanan aile

Geçtiğimiz günlerde Tepecik Hürriyet Mahallesi Sünger Sokak'ta bir binada meydana gelen patlama sonucu çıkan yangında bir vatandaşın yaşamını yitirdiği ve kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Ev baştan sona yenileniyor

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, patlama sonrasında çıkan üzücü yangın olayını yakından izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ekibine kullanılamaz hale gelen dairenin yenilenmesi talimatını verdi. Çalışmalarına başlayan ekipler daire içerisinde meydana gelen hasarın tamamını ortadan kaldırmak ve evde yaşayan ailenin hayatına katkı sağlayabilmek için seferber oldu.

Başkan Akgün, vatandaşın derdine derman oluyor

Belediye Başkanlığı görevi boyunca vatandaşların derdine derman olan ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkan Akgün, bugüne kadar evi yanan, ev ihtiyacı olan, evinde tadilata ihtiyaç duyan ancak durumu olmayan...