25 / 04 / 2024

Büyükçekmece Valle Lacus'ta 1 milyon 500 bin dolara satılık villa!

Büyükçekmece Valle Lacus'ta 1 milyon 500 bin dolara satılık villa!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

KLK İnşaat tarafından Büyükçekmece'de 45 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen ve 44 villadan oluşan Valle Lacus fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor...



Valle Lacus projesi,  KLK İnşaat  tarafından Büyükçekmece'de 45 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Toplamda 44 villadan meydana gelen Büyükçekmece  Valle Lacus  projesinde villalar 8 odalı olarak tasarlanıyor. Konutlarda; 1 misafir suiti, 1 ebeveyn suiti, 4 banyolu yatak odası ve 1 hizmetli odası bulunuyor.


KLK İnşaat projesi olan Büyükçekmece Valle Lacus geçtiğimiz haftalarda satışa sunuldu. 672 metrekare alana sahip villalardan oluşan Büyükçekmece Valle Lacus teslimleri 2 yıl sonra gerçekleştirilecek.


Projede; jeneratör, açık-kapalı havuzlar, fitness center, sauna, buhar odaları, teraslı restoran alanı çocuk oyun alanları, spor alanları ve benzeri alanlar yer alıyor.


110 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Büyükçekmece Valle Lacus projesi ulaşım açısından da büyük avantaj sağlıyor. Proje, hem TEM'e hem de E-5'e yakınlığı ile dikkat çekiyor.


Büyükçekmece Valle Lacus fiyatları!


Büyükçekmece Valle Lacus fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor. 


Telefon: 0 212 283 09 43

Web Adresi: www.kulakco.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön