20 / 04 / 2024

Büyükçekmece'ye 2 sosyal tesis müjdesi!

Büyükçekmece'ye 2 sosyal tesis müjdesi!

Büyükçekmece'deki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye kazandırdığı iki sosyal tesisin daha açılışını yaptı.



Büyükçekmece'de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye kazandırdığı iki sosyal tesisin daha açılışını yaptı.

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul için de örnek projeler sayılabilecek tesisler, tüm vatandaşların faydalanabileceği çok sayıda sosyal aktiviteye de ev sahipliği yapıyor. Büyükçekmeceliler hem eğlenecek hem de doğanın tadını yeşil alanları bol olan sosyal tesislerde çıkarıyor.

Celaliye Çamlık Yahya Beyatlı Sosyal Tesisi Açıldı

Celaliye Çamlık Yahya Beyatlı Sosyal Tesisi 23 Mart Cumartesi günü Büyükçekmeceli vatandaşların ve Başkan Akgün'ün katılımıyla hizmete açıldı. Çam ağaçlarının ortasında bulunan ve eşsiz deniz manzarasına sahip olan sosyal tesisin açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı. 13 bin180 metrekarelik ağaçlık alan içerisine inşa edilen tesis içerisinde, spor alanları, restoran ve kafeteryalar bulunuyor.

Tepecik Barış Parkı'ndaki sosyal tesis gün sayıyor

Tepecik Ulus Mahallesi'nde 3 bin metrekarelik geniş bir alanda bulunan Barış Parkı'nın içerisine hayata geçirilen sosyal tesisin yapım çalışmalarının sonuna gelindi. Tamamı Tepeciklilerin talepleri doğrultusunda yapılan sosyal tesisin içerisinde; Geniş yeşil alanlar, kafeteryalar, çocuk oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları, yapay şelale ve parklar bulunuyor.


Geri Dön