25 / 04 / 2024

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.



Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, inşa edilen Büyükyalı projesi 4.2 milyar liraya hayata geçiriliyor. İstanbul Kazlıçeşme'de yükselen projede geri sayım başladı. 

Teslimler Haziran 2019'da

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre, projede çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Sahada 2 bin 300 çalışanımız söz verdiğimiz gibi yaşamın 2019’da başlaması için canla başla çalışıyor. Haziran 2019’da teslimler, eylül ayında ise yaşam başlar” şeklinde konuştu.

Ciro 534,9 milyon liraya ulaştı

Emlak Konut projeleri arasında 234. 9 milyon lira ile ciro rekortmeni olduklarını söyleyen Akbalık, “Geride bırakmak üzere olduğumuz 3. çeyrekte, ciromuz 300 milyon lira düzeyinde seyrediyor. 2018’in ilk 9 ayında ciromuz toplamda 534,9 milyon liraya ulaştı. Satışa çıktığımız 2016 yılından bu yana toplam ciromuz 1.4 milyar lira oldu” ifadelerini kullandı. 

Gurbetçiler ev aldı

Projenin 4 etap şeklinde dizayn edildiğini söyleyen Akbalık, ilk 3 etapta toplam 1207 konut olduğunu ve yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi. 111 bin metrekarelik arsada inşa edilen projede inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Satışların arttığını söyleyen Akbalık, Türklerin projelerinden ev aldığını söyleyerek, “Dolardaki artış sayesinde o kesim için ciddi bir fırsat oluştu. 1 milyon Euro fiyatla baktığı ev 700 bin Euro olunca vatandaş alıma geçti. Almanya, Hollanda, Belçika ve İngiltere’den ev alanlar oldu. Türkiye’deki fırsatları anlatarak yeni bir pazar yarattık. Alıcı da bu dönemi fırsata çevirdi” dedi. 

Projenin ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettirdiğini söyleyen Akbalık, “Büyükyalı’yı, sahil şeridine direkt bağlayan köprümüz yarılandı. Kısa süre içinde, sakinlerimizi birkaç adımda denize ve 30 kilometrelik kesintisiz sahil şeridine bağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükyalı sahil yolu olarak da adlandırılan Kennedy Caddesi’ne direkt bağlanan tek proje. Caddeyi köprünün altına taşıma çalışmaları 1 ay içinde tamamlanacak. Proje sakinleri Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan Büyükyalı’nın otoparkına ulaşacak. Ayrıca Büyükyalı’nın hemen arkasında bulunan Zeytinburnu Metro Durağı 2018 yılı sonunda hizmete açılacak” açıklamasında bulundu.
 

 

www.buyukyali.com/‎


Geri Dön