19 / 04 / 2024

Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!


Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 Bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık,Sinan Ayoğlu, Mehmet Büyükekşi, Ercan Alioğlu ve Gül Kapudan ortaklığıyla  kuruldu...



Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 Bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık,Sinan Ayoğlu, Mehmet Büyükekşi, Ercan Alioğlu ve Gül Kapudan ortaklığıyla kuruldu.

Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi konusu:Kazlıçeşme Mah. Kennedy Cad. 774 Ada, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yer alan karma nitelikli (konut, ofis, ticari, rezidans, apart, avm vs.) BÜYÜKYALI Projesi ile ilgili olarak; a. Gayrimenkullerin ve Ortak alanların ve tesislerin yönetimini, işletmesini, kiralamasını yapmak, teknik işletim, teknik hizmetler, tamir, bakım onarım, enerji yönetim hizmetleri, gözetim, emanet, odacılık, kapıcılık, kapı memurluğu, ofis ve resepsiyon hizmetleri, şoförlük, hammaliye, yükleme, boşaltma, ambalajlama, etiketleme ve temizlik hizmetlerini vermek, b. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkezi kompleksi işletmek kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak, sanat ve eğlence gösteri faaliyetleri organize etmek sergilemek, tertip etmek veya ettirmek, c. Her türlü cevre düzenleme veya peyzaj hizmetleri vermek veya bahçıvanlık hizmetleri vermek, d. Her türlü binaların ihtiyaç duyabilecekleri temizlik hizmetlerini sunmak, e. Her türlü halkla ilişkiler hizmeti vermek, f. Konusu ile ilgili her türlü teknik yardım, bilgi, patent, ihtira beratı, lisans marka ruhsatname, imtiyaz ve sair haklar satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, ve devredebilir. g. Konusu ile ilgili her türlü reklam, promosyon ve sair tanıtım işleri yapabilir, yaptırabilir. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Yönetim Kuruluunun teklifi ve Genel Kurulun vereceği karar ile girebilir.


Geri Dön