25 / 04 / 2024

Byconcept projesinde peşinat 2014'e erteleniyor!

 Byconcept projesinde peşinat 2014'e erteleniyor!

Firma: By Gayrimenkul

Proje: By Concept

ByGroup’un 2012 yılı Mart ayında 200 milyon TL’lik yatırımla İstanbul Sultanbeyli’de başlattığı ByConcept Projesi, yılı, belirlediği satış hedeflerine ulaşarak kapatıyor...




Aradan geçen dokuz aylık sürede ByConcept’in yüzde 50’sini satan ByGroup, yatırımcıları odak noktası haline gelirken yeni yılda projenin ticari alanlar ve otelden oluşan diğer etaplarını duyuracak olmanın heyecanını yaşıyor.


Turizm ve inşaat sektörünün lider markalarından ByGroup, İstanbul Sultanbeyli’de inşa ettiği ByConcept Projesi’nde satışların başladığı Mart ayından bu yana geçen dokuz aylık süreçte yüzde 50’lik satış başarısına ulaştı. Modern mimari yapısı, lokasyonu, sosyal yaşam olanakları ve cazip ödeme imkânlarıyla ByConcept Projesi, yatırımcılara birçok avantaj sağlıyor.


ByGroup İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar: “2012’de imza attığımız başarılı çalışmalarımızı 2013’te de sürdüreceğiz”


ByConcept Projesi’nin ticari alanlardan ofislere, otelden spor salonları ve sosyal alanlara kadar yatırımcıların ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi içinde barındıran ve kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak bir proje olduğunu dile getiren ByGroup İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar; “Projeyi İstanbul’un hem konut hem de sanayi açısından gelişen bölgesi Sultanbeyli’de kendi arsamız üzerine öz kaynaklarımızla inşa etmemiz, bizlere sektöre oranla çok daha cazip fiyatlarla yatırımcılarla buluşma imkanı sağlıyor. Dolayısıyla yatırımcılarımız, ByConcept Projesi’nden konut satın alırken kazanmaya başlıyorlar. Geçen dokuz ayda 366 konutlu ByConcept Projesi’nin yüzde 50’sini satarak büyük bir başarıya imza attığımıza inanıyoruz. Bu başarımızı, 2013 yılında duyuracağımız ticari alanlar ve otel etapları ile de sürdüreceğiz” dedi. 


ByConcept Projesi’nde peşinatı 2014’e ertele, 120 ay vade ile ev sahibi ol


Sektörde engin bir deneyime sahip ByGroup, 2014 yılı ilk çeyreğinde teslim etmeyi hedeflediği ByConcept Projesi’nde yatırımcılara “Kişiye Özel Finansman” modeli ve “Peşinatı 2014’e Erteleme” fırsatları sunuyor. ByConcept Projesi’ne yatırım yapmak isteyenler yüzde 30 oranındaki peşinatı 2014 yılına erteleyerek 120 ay banka kredisi ile ev sahibi oluyor, dilerlerse de peşinatı ödeyip ByGroup’un öz kaynakları ile sunacağı 40 ay boyunca 0 faiz imkanından faydalanıyorlar. 


Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta

 

Modern mimarisi ile üç blok ve 366 konuttan oluşan ByConcept Projesi’nde daireler 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Sosyal yaşam alanlarının yanı sıra sağlıklı yaşam olanaklarının da sunulduğu proje kapsamında ayrıca concierge, kuru temizleme, teknik servis, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark hizmetleri verilecek.  



0216 398 16 16

www.byconcepthome.com


projeye sor



Geri Dön