19 / 04 / 2024

ByConcept'in yüzde 40'ı satıldı! 79 bin 850 TL'ye!

ByConcept'in yüzde 40'ı satıldı! 79 bin 850 TL'ye!

Firma: By Gayrimenkul

Proje: By Concept

2012 yılı Mart ayında Sultanbeyli’nin çehresini değiştirecek olan ByConcept Projesi’ni duyuran ByGroup, aradan geçen dört aylık sürede projede yüzde 40 satış başarısına ulaştı



ByGroup, İstanbul Sultanbeyli’de inşa ettiği ByConcept Projesi’nde satışların başladığı 15 Mart tarihinden bu yana geçen dört aylık süreçte yüzde 40 satış başarısına ulaştı. Modern mimari yapısı, lokasyonu, sosyal yaşam olanakları ve cazip ödeme imkanlarıyla ByConcept Projesi, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. 

 

Projenin gördüğü ilginin giderek artacağına inandıklarını belirten ByConcept Yatırım ve Satış Koordinatörü Mahmut Saymaz; “ByConcept, ticari alandan ofise, otelden ve çok katlı mağaza, dükkana kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi içinde barındıran, kendinizi özel hissedebileceğiniz bir proje. ByGroup olarak projemizi kendi arsamız üzerine özsermayemizle inşa ediyoruz. Bu iki özellik sayesinde yatırımcıları uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyoruz. Referanslar sayesinde projemize ulaşan yatırımcılar, tercihlerini ByConcept’ten yana kullanıyorlar” şeklinde konuştu.

 

Modern mimarisi ile üç blok ve 326 konuttan oluşan ByConcept Projesi’nde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen daireler; sıfır faiz,  yüzde 1 peşinatla 40 ay vade ile 79 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. 


Sosyal yaşam alanlarının yanı sıra sağlıklı yaşam olanaklarının da sunulduğu proje kapsamında ayrıca concierge, kuru temizleme, teknik servis, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark hizmetleri verilecek. Projede teslimatlar, 2014 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek. 


0216 398 16 16


http://www.byconcepthome.com/


projeye sor



Geri Dön