19 / 04 / 2024

ByOtell Flora'da günlük 75 euroya! 15 Ekim'de hizmette!

 ByOtell Flora'da günlük 75 euroya! 15 Ekim'de hizmette!

Firma: ByGroup

Proje: ByOtell Flora Residence

Turizm ve inşaat sektörünün lider markalarından ByGroup, turizm sektöründe elde ettiği deneyimi gayrimenkul sektörüyle entegre ederek ByOtell Flora Residence’ı hizmete açıyor...



 ByOtell Flora Residence bünyesindeki üç farklı daire seçeneği, gecelik 75 – 150 Euro arası değişen konaklama fiyatlarıyla müşterilerinin beğenisine sunulacak.


 ByOtell Flora da günlük 75 euroya! 15 Ekim de hizmette!


ByGroup, turizm sektöründeki deneyimini gayrimenkul sektörüyle birleştirerek bir ilke imza atıyor. Beş yıldızlı otel hizmeti ile rezidans konforunu bir araya getiren ByGroup, İstanbul Ataşehir’deki yeni yatırımı ByOtell Flora Residence’ı 15 Ekim 2012 tarihinden itibaren hizmete açıyor. 


 ByOtell Flora da günlük 75 euroya! 15 Ekim de hizmette!


ByGroup İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar: “ByOtell Flora Residence’da otelcilik anlayışı ile rezidans konforunu birleştiriyoruz”


ByGroup’un İstanbul’daki yeni otel yatırımı ByOtell Flora Residence’ın turizm sektöründeki hizmet anlayışının gayrimenkul sektöründeki rezidans anlayışı ile entegre bir yapı oluşturduğunu dile getiren  ByGroup  İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar; “İstanbul Anadolu Yakası, iş dünyası açısından hızlı bir gelişim trendi içinde. Bu çerçevede şirketlerin çalışanları ya da misafirleri adına konaklama ihtiyacı da artış gösteriyor. ByGroup olarak otelcilik anlayışı ile rezidans konforunu birleştirdiğimiz ByOtell Flora Residence’ı hizmete açıyoruz. Misafirlerimiz, gecelik 75 Euro’dan başlayıp 150 Euro’ya kadar değişen fiyatlara sahip üç farklı konseptteki yaşam alanlarında konaklayabilecekler. Apart otel sistemi doğrultusunda yöneteceğimiz ByOtell Flora Residence, hem bölgedeki otel ihtiyacına cevap verirken, hem de gayrimenkul sektöründe farklı bir sistemin öncüsü olacak” dedi. 


 ByOtell Flora da günlük 75 euroya! 15 Ekim de hizmette!


Beğeniye göre değişen üç farklı oda seçeneği


İstanbul'un yeni iş ve finans merkezi Ataşehir’de, Marmara Denizi ve Adalar manzaralı ByOtell Flora Residence, “Apart Otel” sistemi doğrultusunda modern, şık ve kullanışlı iç mekân tasarımları ile ideal bir konaklama sunuyor. Flora Suit, Panorama Suit ve Penthouse Suit olmak üzere üç farklı oda seçeneği bulunan ByOtell Flora Residence’da, her biri 70 – 90 metrekare arası değişen alanlara sahip 1+1 tarzda inşa edilen 110 dairede, dört kişilik bir ailenin bütün ihtiyacına karşılık verebilecek yaşam odası, mutfak ve banyo yer alacak. 


ByOtell Flora Residence bünyesindeki Flora Suit, Panorama ve Penthouse Suitler, gecelik fiyatlama sistemi doğrultusunda müşterilerin beğenisine sunulacak. Buna göre oda fiyatları, 75 Euro’dan başlayıp 150 Euro’ya kadar değişiklik gösterecek. 




24 saat resepsiyon hizmetinden sağlık kulübüne bir çok detay 


ByOtell Flora Residence’da konaklayanlar 24 saat resepsiyon ve concierge hizmeti, kapalı otopark, teknik servis, çamaşırhane, kuru temizleme, WiFi ve uydu TV hizmetinden faydalanabilecek. Residence bünyesinde bir sağlık kulübü, fitness salonu, havuz, sauna ve masaj salonu faaliyet gösterecek. 





Ulaşımda da büyük kolaylık sağlıyor


İstanbul Ataşehir’de hizmete girecek olan ByOtell Flora Residence, ulaşım alanında da birçok alternatife sahip. Otel, D – 100 Karayolu ile TEM Otoyolu’na 5 dakikalık mesafede konumlanırken, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakika, Bostancı İDO İskelesi’ne 10 dakika ve Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na 5 dakika uzaklıkta. 




http://www.byotell.com.tr



0216 665 45 00


projeye sor



Geri Dön