24 / 04 / 2024

Caddepark Erenköy projesi Bağdat Caddesi'nde yükselecek!

Caddepark Erenköy projesi Bağdat Caddesi'nde yükselecek!

Suadiye, Moda, Erenköy, Caddebostan gibi bölgelere kazandırdığı butik projelerle tanınan Aydoğan İnşaat, yeni projesi için Bağdat Caddesi'ni seçti. Şirketin Caddepark Erenköy adını verdiği projesi tek blokta 54 daireden meydana geliyor.




Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye,- Moda gibi Anadolu yakasının önemli semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'nde hayata geçirdiği Caddepark Erenköy'ü görücüye çıkardı. 


2013'ün son aymda görücüye çıkan Aydoğanpark Tuzla'dan sonra Aydoğan İnşaat, Caddepark Erenköy projesi ile Bağdat Caddesi'ni tercih etti.

 

Bildiğiniz üzere 1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasının çeşitli lokasyonlarında A plus butik projelere imzamızı taşıyoruz. Cadde bu kadar şantiye alanına dömnüşken, Caddepark Erenköy projemiz ile daha şimdiden aldığımız güvenlik önlemleri, çevreye rahatsızlık vermemiz ve inşaat kalitemizle dikkat topluyoruz" açıklamalarında bulundu. 


Dönüşüme örnek Teslimler 2015'te Bağdat Caddesi'nin popüler lokasyonunda yer alan Caddepark Erenköy, kentsel dönüşümün örneklerinden birini sunuyor. Projeyle ilgili konuşan Aydoğan inşaat Yönetim Kurulu irfan Aydoğan, "CaddeparkErenköy bizim için 12 bin 500 metrekarelik bir inşaat alanına sahip Caddepark Erenköy projesine yılın ilk aymda başlandı ve projenin teslim tarihi ise 2015 Haziran olarak belirlendi. Caddepark Erenköy projesi tek blokta 54 daireden oluşuyor. 


Posta 


Erenköy Caddepark iletişim:

Tel: 0216 405 12 91

Web: www.aydoganinsaat.com


Geri Dön