26 / 04 / 2024

Caillou Kayseri Park AVM'de!

Caillou Kayseri Park AVM'de!

Çocukların en sevdiği kahramanların başında gelen Caillou, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde minik hayranlarıyla buluşuyor. 8-9 Şubat tarihlerinde Kayseri Park’ta gerçekleşecek olan büyük buluşmada Caillou ve arkadaşları çocuklarla buluşacak...



Çocukların en sevdiği kahramanların başında gelen Caillou, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde minik hayranlarıyla buluşuyor. 8-9 Şubat tarihlerinde Kayseri Park’ta gerçekleşecek olan büyük buluşmada Caillou ve arkadaşları, çocuklarla birlikte şarkılar söyleyip, oyunlar oynayacak ve bol bol fotoğraf çektirecek.



Dünyaca ünlü çizgi film yıldızı  Caillou, 8-9 Şubat tarihlerinde Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne geliyor. Cumartesi ve Pazar günleri 14.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmada Caillou, Kayseri Park’ın minik ziyaretçileriyle birlikte şarkılar söyleyip, dans edecek ve bol bol da fotoğraf çektirecek.


Hem eğlendiriyor hem öğretiyor


Çocuklar kadar anne babaların da beğeniyle seyrettikleri Caillou, yaptığı etkinliklerle eğlenirken öğrenmenin de keyfini yaşatıyor. Bu yüzden Caillou ve arkadaşlarının katılacağı etkinliğin büyük ilgi görmesi bekleniyor. 



Geri Dön