25 / 04 / 2024

Can Riva projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Can Riva projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Can inşaat, çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getirdiği dost ve müşterilerini Şefik Can Caddesi'nde yapımı tamamlanan 100 dairelik Can Riva projesinin anahtar teslim töreninde buluşturdu.



Konut ve işyeri üretiminde Konya merkezli olarak 28 yıldır faaliyetlerine devam eden Can inşaat, çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getirdiği dost ve müşterilerini Şefik Can Caddesi'nde yapımı tamamlanan 100 dairelik Can Riva projesinin anahtar teslim töreninde buluşturdu. 



Hak sahiplerine site yaşamı, kuralları ve bundan sonra yapmaları gereken işlemlerle ilgili bilgilerin verildiği toplantıda firma genel müdürü Remzi Can da bir konuşma yaptı. Can, "Konya İnşaat sektöründe bugüne kadar gerçekten çok kıymetli dostluklar edindik. Sektörün önde gelen tedarikçileriyle birlikte çalıştık. Öncelikle kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı yaptığımız inşaatlarımız muhataplarımızın güveni olarak bizlere geri döndü. Müşterilerimizin kalplerinde oluşturduğumuz güven, bugün Can inşaat markasının böylesi büyümesinde temel teşkil etmiştir. 

Bütün kalbimle her birine tek tek teşekkür ediyorum. Bugün teslim ettiğimiz Can Riva projemiz artık hak sahiplerine emanettir. Sizlerden ricamız en özel şekliyle eksiksiz teslim ettiğimiz projemizi sahiplenmemiz ve uzun yıllar bu güzelliğiyle muhafaza etmenizdir." dedi.Can Riva'nın söz verilen tarihten önce hak sahiplerine teslim edildiğini belirten Remzi Can sözlerini şöyle tamamladı: bize destek olan gerek arsa sahibi gerekse tedarikçilerimize, bizlerin kalitesine inanarak mülk sahibi olan değerli müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Son olarak kısa bir konuşma yapan Can inşaat Firma Kurucusu Osman Can, katılımcılara teşekkür etti. Projeye emek sarf eden evlatları Remzi, Rahmi ve Ali Çan'ı başarılarından ötürü kutladı. 



Rasyonel Haber 



Geri Dön