20 / 04 / 2024

van riva projesi

van riva projesi

Can inşaat, çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getirdiği dost ve müşterilerini Şefik Can Caddesi'nde yapımı tamamlanan 100 dairelik Can Riva projesinin anahtar teslim töreninde buluşturdu.

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! 221 konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Van 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 221 konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

5 soruda TOKİ Van Sosyal Konut Projesi 2022! Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Van konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Korona sonrası Düşer Vadisi Riva'dan 850 milyon liralık ciro!

Koronavirüs süreci müstakil ve bahçeli ev talebi artınca Düşer Vadisi Riva projesi de yoğun ilgi gördü. İlk etapta bulunan 509 villadan 480’inin satıldı.

Kanal Riva projesi 63 milyon TL'ye mal olacak!

Beykoz Belediyesi’nin Riva Deresi üzerine yapacağı Kanal Riva projesiyle Riva Deresi’nin çevresine restoranlar ve ticari alanlar gibi çok sayıda yapı inşa edilecek.

Sadullah Kabahasanoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Riva Deresi yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Riva Projesi'nde Beykoz Belediyesi'nin bulunmasını 'bölücülük' olarak tanımlamasına Sadullah Kabahasanoğlu'ndan yanıt geldi. Kabahasanoğlu, "Ekrem İmamoğlu'na 'Neden yapmadın?' diye sormamaktadır. 'Neden İSKİ atıksuları dereye akıtıyor?' diye sorulmaktadır" dedi...

Riva Projesi saha uygulaması için start veriliyor!

Beykoz Belediyesi, Beykoz'da büyük bir sorun haline gelen Riva Deresi ile ilgili merak edilenlere yaptığı yazılı açıklamayla cevap verdi...

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu!

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu. 4 Aralık'ta imzalanan protokole göre, Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva projesi ise devam edecek...

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?

Emlak Konut GYO, Galatasaray ile 2016'da imzalanan Riva ve Florya protokollerin feshi sürecine başlandığını açıkladı. Galatasaray tarafı, iki projenin ayrılarak Florya dahil edilmeden Riva projesi için yeni bir sözleşme talep ediyor...

Galatasaray Florya projesi geliştirilecek, Riva projesi revize edilecek!

GS Başkanı Cengiz, "Bakan ve Emlak Konut Genel Müdürü ile konuştuk. Biz 'Galatasaray'dan ekstra kuruş para çıkmayacak şekilde Florya'yı geliştirelim. Sadece Riva'yı revize edelim.' dedik. . Sözlü mutabakat sağladık.Bugün toplanacaktık ama divan toplantısı nedeniyle erteledik" dedi...

van riva projesi Haberi

van riva projesi

Konut ve işyeri üretiminde Konya merkezli olarak 28 yıldır faaliyetlerine devam eden Can inşaat, çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getirdiği dost ve müşterilerini Şefik Can Caddesi'nde yapımı tamamlanan 100 dairelik Can Riva projesinin anahtar teslim töreninde buluşturdu. 



Hak sahiplerine site yaşamı, kuralları ve bundan sonra yapmaları gereken işlemlerle ilgili bilgilerin verildiği toplantıda firma genel müdürü Remzi Can da bir konuşma yaptı. Can, "Konya İnşaat sektöründe bugüne kadar gerçekten çok kıymetli dostluklar edindik. Sektörün önde gelen tedarikçileriyle birlikte çalıştık. Öncelikle kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı yaptığımız inşaatlarımız muhataplarımızın güveni olarak bizlere geri döndü. Müşterilerimizin kalplerinde oluşturduğumuz güven, bugün Can inşaat markasının böylesi büyümesinde temel teşkil etmiştir. 

Bütün kalbimle her birine tek tek teşekkür ediyorum. Bugün teslim ettiğimiz Can Riva projemiz artık...