28 / 03 / 2024

Çanakkale Kepez Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çanakkale Kepez Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çanakkale Kepez Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. 261 sayfalık faaliyet raporunun okunduğu toplantıda imar plan değişiklikleri kabul edildi.



Çanakkale Kepez Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi 261 Sayfalık faaliyet raporu, okunduktan sonra kabul edildi. 


Nisan ayı toplantısı, AK Parti Grubundan Ozan Topsoy ve Mehmet Nair, CHP grubundan ise Ali Aygiin toplantıya mazeret göstererek katılmadı. Toplantı, gündemin okunmasının ardından faaliyet raporunun Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan tarafından okunmasıyla başladı. 


Başkan tarafından okunan ve gerekli açıklamaların yapılmasının ardından oylanan Kepez Belediyesi 2016 faaliyet raporu, toplantıya katılan AK Parti, CHP ve MHPli üyelerin oybirliği ile kabul edildi. 


Encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin seçilmesiyle devam eden toplantı, Mehteran TakımTnın yurtdışına gönderilmesinin ve AKUT Arama ve Kurtarma Derneği ile Kepez Belediyesi arasında yapılan işbirliği protokolü hususunun görüşülmesi ile devam etti, imar plan değişiklikleriyle son buldu. 




Çanakkale Gündem


Geri Dön