19 / 04 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi, Temmuz Ayı toplantısı gerçekleşti, toplantıda imar görüşüldü.





Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığında toplanan Çatalca Belediye Meclisi, Temmuz Ayı toplantısını gerçekleştirdi.


Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kentteki yol yatırımlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklama konuşmasında," Geçen yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından Çatalca Belediyemize 4.146.810.92 + KDV ayni yardımda bulunulmuştur. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan 39 ilçeye yapılan ayni yardım tutarı geçen sene 200 milyon TL idi. Bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın 39 ilçeye toplam yardım tutarı 150 milyon TL’ye düşürüldü. Bu nedenle belediyemize de 3. 183. 514,15 + KDV tutarında bir ayni yardımda bulunulacak. Bunun % 80’i asfalt, yani bize yapılan hibe yardımın 2.546. 811,13 TL’si asfalt geriye kalan kısmı ise Park ve Bahçelerde kullanılacak 636. 700,83 TL değerinde malzemedir. Yapmış olduğu bu yardımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a ve karara oy birliği ile imza atan bütün Büyükşehir Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum. Geçen yıl özellikle Muratbey Mahallemiz ve Hallaçlı Mahallemizin asfaltlama işleri yapılmıştır. Bu sene ağırlıklı bir şekilde çöken ve bozulan alanlar öncelikli olarak asfaltlanacak ardından da Kabakça Mahallemizde tespitleri yapılan yaklaşık 15 bin ton asfalt serimi gerçekleştirilecektir. Bunun dışında gözden kaçan herhangi bir yer varsa tabii ki bunu da değerlendireceğiz. Bugün bu kararı aldıktan sonra İSFALT asfaltı bize ne zaman verirse o tarihten itibaren asfaltlama işlerine başlanacaktır" dedi



Toplantıda İkinci Gündem Maddesi 18/10/2016 tarih onaylı 1/1000 Ölçekli Gökçeali Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifinin İmar Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki toplantı 5 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.



Çatalca Belediyesi



Geri Dön