28 / 03 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında toplandı.  Hisarbeyli Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar oy birliğiyle kabul edildi.



Çatalca Belediye Meclisi 2019 yılı Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Çatalca Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre meclis toplantısı gündem konularının görüşülerek karara bağlanmasıyla ile devam etti. Hisarbeyli Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin birinci maddesi olan, "Meclis Üyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ücretinin Belirlenmesi" ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesi olan “Ek tarife”  ile ilgili maddenin Plan ve Bütçe Komisyonunda kalması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesi, “Geçiş Hakkı Bedeli” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Dördüncü gündem maddesi olan, “1/1000 ölçekli Hisarbeyli Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

“1/1000 ölçekli Ovayenice Mahallesi Uygulama İmar Planı Değişikliği” ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşüldüğü gündemin son maddesi meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.Çatalca Belediye Meclisimizin 2019 yılı Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.


Geri Dön