26 / 04 / 2024

Çanakkale Konut Günleri, kentin potansiyelini gösterecek!

Çanakkale Konut Günleri, kentin potansiyelini gösterecek!

Çanakkale Belediye Başkam Ülgür Gökhan, 13-19 Mayis tarihlerinde düzenlenecek olan Çanakkale Konut Günleri'ne destek olduklarını ifade ederek; "Konut Günleri, kentin potansiyelini daha da görünür kılacak " dedi.



Çanakkale Belediye Başkam Ülgür Gökhan, Çanakkale Müteahhitler Birliği tarafından 13-19 Mayis tarihlerinde düzenlenecek olan Çanakkale Konut Günleri'ne destek olduklarını ifade ederek; "Konut Günleri, kentin potansiyelini daha da görünür kılacak " dedi.


Çanakkale İskele Meydanı'n da 13-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Çanakkale Konut Günleri'nin sosyal yaşama da katkı sunacağını ifade eden Gökhan; "Çanakkale'de ilk kez düzenlenecek Konut Günlerinin sektör temsilcilerinin, yeni projelerini, fırsatlarım kentliyle paylaşmaları adına önemli buluyorum. Ayrıca kentin sosyal yaşamına da bir katkı sunmuş olacaklarını düşünerek herkesi 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanına davet ediyorum" dedi. 


Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, şehirde ilki yapılacak olan Çanakkale Konut Günleri'ne destek olduklarını açıkladı. Çanakkale Müteahhitler Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan Konut Günleri'nin Çanakkale için önemli bir atılım olduğunu belirten Gökhan; "Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği tarafından kentimizde ilk kez düzenlenecek olan etkinliğine kurumumuzun imkânları çerçevesinde gerekli tüm desteği veriyoruz. Çanakkale, konut üretiminin oldukça gelişmiş olduğu bir kent, nitelikli konutlar üretiliyor, uygun fırsatlar sunuluyor. 


Kurumumuzun desteği, müteahhitlerin de girişimleriyle kentte ki pek çok depreme dayanıksız bina, yerini güvenli ve nitelikli konutlara bıraktı. 

Çanakkale Konut Günleri ile kentimizin bu potansiyeli daha da görünür kılınacak. Ayrıca Konut Günleri programının sadece konut sektörünün değil, herkesin ilgisini çekecek farklı etkinliklerle de bezenmiş olduğunu gördüm" dedi. 


Çanakkale Haber


Geri Dön