28 / 03 / 2024

Çanakkale Seramik, mermerin dokusunu yeniden yorumluyor!

Çanakkale Seramik, mermerin dokusunu yeniden yorumluyor!

Yapı sektörünün lider markası Çanakkale Seramik, doğanın yıllarca taşlar üzerinde yarattığı sanatın en çarpıcı örneği olan mermer dokusuna yeni teknoloji üretim yöntemlerini uyguluyor  



Yapı sektörünün lider markası Çanakkale Seramik, doğanın yıllarca taşlar üzerinde yarattığı sanatın en çarpıcı örneği olan mermer dokusuna yeni teknoloji üretim yöntemlerini uyguluyor. Bu sayede mermerin soğuk görünümünü modern dokularla değiştiren Çanakkale Seramik, yarattığı yeni serilerinde farklı desenleri tüketici ile buluşturuyor.

Uzun zamandır aşina olduğumuz doğallık akımına bir adım daha yaklaşarak, özümüze daha da dönmemizi sağlayan Çanakkale Seramik Mermer Serileri, mermerin en zarif halini mekanlara taşıyor. Çanakkale Seramik Mermer Serileri, buzulumsu tonların yanı sıra, fildişi, saf beyaz, kahve ve krem renkleri gibi doğal tonların hakim olduğu “Aux Naturales” ve “Comforting Luxuries” renk paleti seçenekleri sunuluyor.
Buzulumsu görüntüsü ile Bardiglio Serisi
Seramikteki son teknolojinin uygulandığı Bardiglio Serisi, buz gri ve saf beyaz renk alternatifleri ile tüketicilerin yaşam alanlarının her bölümünde dünyasını yaratmasına olanak sağlıyor. Ender bulunan Bardiglio mermeri, 25x75cm ebatlarında, üç boyutlu özel parçaları ve derinlik hissi uyandıran rölyefli dekorları ile farklı dekoratif ve mimari çözümler sunuyor.

Crema Marfil’in saf dokusuna sahip Marfil Serisi
İspanya’nın ünlü Crema Marfil mermerinin özel bir üretim tekniği ile seramiğe aktarıldığı Marfil Serisi, saf dokusu sayesinde mekanlara zarif bir görünüm katıyor. Serinin doğal krem renginin yanı sıra beyaz alternatifi de bulunuyor. Marfil Serisi, 33x50cm ve 25x75cm duvar karosu, 50x50cm sırlı porselen yer karoları, 33x50cm altın ve platin malzemeler ile zenginleştirilmiş dekorları sayesinde yalın ama belirgin bir tarz tercih eden tüketicilere farklı alternatifler sunuyor.

Kahve Tonları ile Royale Serisi
Cappucino mermerin en güzel örneklerinden esinlenilerek geliştirilen Royale Serisi, kahverenginin tüm doğal tonlarını renk paletine taşıyarak sıcak kahve etkisinin parlak seramik karolarda görülmesini sağlıyor. Özel üretim tekniği ile elde edilen damarlı desenler, altın ful dekorlar ve uyumlu diğer parçaları ile yeni lüksün tanımını doğal yollardan yapan Royale Serisi, birçok alanda kullanım imkanı sağlıyor.

Duvarlarda 3 boyut efekti sağlayan Saint Laurent Serisi
Fildişi rengiyle doğallığı yansıtan Saint Laurent Serisi’nde, karonun yüzeyi ile üzerinde oluşturulan ince çizgilerin yarattığı üç boyutlu efektin zıt birlikteliği dikkat çekiyor. Serinin, özel bir teknik ile üretilen 25x75cm ebadındaki duvar karoları ve 50x50cm parlak yer karoları ile kalıplı dekorları bulunuyor. Karolarıyla neo modern bir dünyaya ait olduğunun sinyallerini veren Saint Laurent Serisi, farklı döşeme alternatifleriyle tüketicilerin kendi iç dünyasını yaratmasına olanak sağlıyor. 

www.kale.com.tr

 


Geri Dön