20 / 04 / 2024

Caner Erkin'in House 88 isimli otelinin inşaatı durduruldu!

Caner Erkin'in House 88 isimli otelinin inşaatı durduruldu!

Harbiye Çiçek sokakta inşaatına başlanacak olan otel yapımı binanın tarihi eser sınıfına girmesi gerekçesiyle durduruldu. Caner’in lüks bir butik otel yaptırmayı planladığı yer bu karardan sonra harabe şeklinde beklemeye koyuldu.



Sarı lacivertli yıldız Caner Erkin'in 2014’ün ilk aylarında açmayı planladığı otelin yapımı durduruldu.

 

Fenerbahçe’nin başarılı sol kanatı otel yatırımı için müteahhitlik belgesi almıştı. Harbiye Çiçek sokakta inşaatına başlanacak olan otel yapımı binanın tarihi eser sınıfına girmesi gerekçesiyle durduruldu. Caner’in lüks bir butik otel yaptırmayı planladığı yer bu karardan sonra harabe şeklinde beklemeye koyuldu.

 

Caner’in doğum tarihinin son iki rakamı olan aynı zamanda da yeşil sahalarda uğuruna inandığı forma numarasından esinlenerek oteline House 88 ismini vereceği biliniyordu. Müteahhitliğini Caner’in üstlendiği otelin odaları 1+1 şeklinde planlanmıştı. Binanın iç dekorasyonuyla ise futbolcunun eşi Asena Erkin ilgileniyordu. Mahalle sakinlerinden edinilen bilgilere göre yıldız oyuncu 2 ay öncesine kadar sık sık otelin yapılacağı yeri ziyarete geliyordu.Yaşanan durdurma kararından sonra lüks otel projesinin akıbeti merak ediliyor.


Türkiye



Geri Dön