19 / 04 / 2024

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.



Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alan Atakule AVM Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olarak biliniyor. 

Yatırımcı ve Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, A Tasarım Mimarlık Başkanı ve yüksek mimar Ali Osman Öztürk, çalışanlar ve Ankaralıların yoğun katılımı ile gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Atakule Alışveriş Merkezi dün hizmete girdi. 

Atakule AVM elçilik binalarına, bölgenin önde gelen sanat galerilerine yakında ve şehrin gözde yerleşim bölgesi Çankaya'da yer alıyor. 

 

Atakule AVM'ye nasıl gidilir?

AVM Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Gazi Osman Paşa Mahallesi, Cinnah Caddesi ile Çankaya Caddesi’nin kesiştiği yerde yükseliyor. 

Atakule AVM'ye Güvenpark’tan otobüsler de kalkıyor. 


Atakule AVM mağazaları:

Vakko, Christofle Paris,  Vakkorama, Macro Center, Cinemaximum, Beymen Club,  Magic n Play, Chakra, W Collection, Network, Urban, Pandora, Winyon, Genewatch, Selamlıque İstanbul, Vassago Hair Designers, Ada Kuru Temizleme, Lacoste, D&R, B&G Store, Divarese, Desa, Sevil, Colombia, Gratis, Toyzz Shop, İpekyol, Magrabi, Uğurlu 1974, Samsonite, Swarovski.

 

Çankaya Atakule AVM adres!

Atakule, 06690 Çankaya/Ankara


Web: http://www.atakule.com.tr/
 


Geri Dön