19 / 04 / 2024

Çankırı Belediyesi'nden OSB için uydukent projesi!

Çankırı Belediyesi'nden OSB için uydukent projesi!

Çankırı'da Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz Başkan İrfan Dinç ve Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.



ÇANKIRI Belediyesi konul projeleri için yapılan çalışmaları düzenlenen toplantı ile paydaşlarına duyurdu. Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Ozcan, Milletvekili Hüseyin Filiz Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı. Toplantıda konuşan Başkan İrfan Dinç, konut talebi, kentsel dönüşüm ve uydu kent için büyiikşehirlere proje hazırlayan bir firma ile çalıştıklarını belirterek. 


"Seçim biter bitmez etüt çalışmaları için talimat vermiştim. Bugün de hazırlanan bu çalışmayı ilgili kurumlara sunuyoruz. Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi için ortaya çıkan konut talebini hazırlanan uydu kent projesi ile çözeceğiz" diye konuştu. 


Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarmı belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından proje için düğmeye basılacağını söyledi. Toplanü kurum temsilcilerinin görüşlerini bildirilmesi ile sona erdi. Uydu kent için resmi kurum görüşlerinin tamamlanmasının ardından işlemler başlayacak.


Anadolu


Geri Dön