24 / 04 / 2024

vahdettin özcan kimdir

vahdettin özcan kimdir

Vali Vahdettin Özcan, 26 Ekim 2015 Pazartesi günü Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası inşaatında incelemede bulundu.

Ilgaz Dağı'na yapılan telesiyej inşaatında sona gelindi!

Ilgaz Dağı'na yapılan telesiyej tamamlanma aşamasına geldi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Doruk mevkisinde inşaatı tamamlanma aşamasına gelen 900 metrelik telesiyejin test çalışmasına katıldı.

Çankırı Belediyesi'nden OSB için uydukent projesi!

Çankırı'da Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz Başkan İrfan Dinç ve Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.

Çankırı Belediyesi'nden Uydukent projesi!

Çankırı Belediyesi'nden Uydukent projesi. Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.

Vahdettin Özcan kimdir?

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan kimdir? Vali Vahdettin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdettin Özcan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vahdettin Özcan'ın biyografisi...

Vahdettin Özcan: Çankırı'nın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Şehirlerin çehresinin değiştiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Vali Vahdettin Özcan, "Sayın Çevre ve Şehircilik Müdürümüzden aldığım bilgiye göre şuana kadar riskli yapılarla ilgili olarak yapılan başvuru sayısı 10'a ulaştı" dedi...

Çankırı'da 13 arsa 49 yıllığına yatırımcılara tahsis edilecek!

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 yılında düzenlenen iftar yemeğinde yatırımcılara hazine taşınmazlarının tanıtımı yapılmış, 13 adet taşınmaz malı değerlendirmek üzere yatırımcılar Çankırı iline davet edilmişti.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Mehmet Emin Özcan kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özcan kimdir? Mehmet Emin Özcan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Emin Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Berkay Şeşen kimdir?

2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran Mimar Berkay Şeşen kimdir? Berkay Şeşen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan 5 Nisan 2016 Salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu inşaatında incelemede bulundu. Firma yetkilisi inşaat hakkında bilgi vererek,yüzde 85 nakdi, yüzde 90 fiziki olarak bittiğini belirtti.

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Ilgaz Dağı Tüneli'nde ışık göründü!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'nde ışığın göründüğünü bildirdi. Çankırı Valisi Özcan: "Nisan ayı sonlarına doğru çalışmaların tamamlanıp, ilk aracın tünelden geçmesi bekleniyor"

Çankırı'da eğitim yatırımlarına 100 milyon TL harcandı!

Vali Vahdettin Özcan, 26 Ekim 2015 Pazartesi günü Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası inşaatında incelemede bulundu.

Ilgaz Tüneli'nde taşıt geçişi Nisan'da başlıyor!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

vahdettin özcan kimdir Haberi

vahdettin özcan kimdir

Vali Vahdettin Özcan, 26 Ekim 2015 Pazartesi günü Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası inşaatında incelemede bulundu. Konu hakkında Vali Özcan'a bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, "520 öğrencisi bulunan Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ikili eğitim yapılmaktadır. İhtiyaç duyulan ek eğitim tesisi ile ilgili proje ve yaklaşık maliyet çalışmaları Müdürlüğümüz İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü koordinesinde Müşavir Firma tarafından hazırlanmış, gerekli incelemeler ise Çevre re ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personelince yapılmıştır. Bodrum+zemin+3 kattan oluşan eğitim tesisinin toplam inşaat alanı 2.503,61 m2'dir." dedi. Her katta bay ve bayan öğrenciler için engelli wc'leri ile engelli asansörü bulunacak olan 12 derslikli ek hizmet binasının 2016 yılının 10. ayında tamamlanması öngörülüyor....