18 / 04 / 2024

Ulvi Özcan kimdir?

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?



Ulvi Özcan, 1967 İstanbul doğumludur. 1984 yılında Çetinkaya Hukuk Bürosu’nda çalışma hayatına başlayan Ulvi Özcan 1990 yılına kadar bu firmada çalışmıştır. 1992 – 1995 yılları arasında Sultanhamam’da Orhan Giyim’de çalışan Özcan, 1995’de Sempa Emlak Ltd.Şti.’nin kurucu ortaklarından olmuş, 1997 – 2012 yılları arasında da Turyap Çengelköy Temsilcisi olarak mesleki ve ticari faaliyetlerini sürdürmüştür.

Ulvi Özcan, 1999 – 2009 yılları arasında İstanbul Ticaret Odası 16. Dönem Emlak Müşavirliği Meslek Komitesi Üyesi/Başkan Vekili, 17. Dönem Meclis Üyeliği görevlerini de bulundu. 

Ulvi Özcan ; farklı tarihlerde ileri Pazarlama ve Satış Teknikleri, Müzakere Teknikleri, Lüx Marka Nasıl Yönetilir/ Lux Ürün/Hizmet Nasıl Satılır, Eski Eserlerin Restorasyonunda Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları, 19. ve 20. Yüzyılda Boğaziçi Yalıları gibi sertifika programları, seminer ve panellere katıldı. Halen Hürriyetemlak'ta sektörle ilgili köşe yazıları yazmaktadır.

Türkiye’nin ilk ve tek emlak acenteleri kooperatifi İstanbul Emlak Brokerleri Kulubü İşletme Kooperatifi’nin 25 kurucu ortağından biri olan Ulvi Özcan, kurucu başkanı ve halen yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürüyor. 

Ulvi Özcan’ın ‘’Emlakçılığının 25.yılı Anısına’’ yazdığı Boğaziçi’nde Bir Emlak Feneri adında kişisel gelişim - anı türünde yazılmış bir kitabı bulunuyor.

 


Geri Dön