27 / 04 / 2024

ulvi özcan emlak

ulvi özcan emlak

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Ulvi Özcan emlak sektöründe güven eksikliğini yazdı!

Bosforce’un Yönetici Ortağı Ulvi Özcan’ın “Emlak Sektöründe Güven Eksikliği “konu başlıklı köşe yazısı...

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

1+1 evler 10-15 bin, 2+1 evler 20-25 bin lira

İstanbul'da kiralık daire fiyatları İSTEBKoop Başkanını bile hayrete düşürdü. Başkan Ulvi Özcan yabancılara vatandaşlık karşılığı mülk satışının 1 milyon dolara yükseltilmesi ve bölgesel olarak sınırlandırılması hatta ertelenmesi gerektiğini söyledi.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Emlak müşavirlerine hibe desteği sağlanması önerisi mecliste!

Emlak müşavirlerine karşılıksız hibe desteği sağlanması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li  Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evini kiraya verip eşiyle yaşayanlar emlak vergisi öder mi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan bugünkü yazısında, evini kiraya verip eşiyle beraber yaşayan vatandaşların emlak vergisi ödeyip ödemediği sorusunu kaleme aldı.

Devredilmemiş evin emlak vergisini kim öder?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan bugünkü yazısında, tapusu alınmamış kooperatif evin emlak vergisini kaleme aldı. 

Evini kiraya verip başka yerde oturanların emlak vergisi ne olacak?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan bugünkü yazısında, kendisine ait evini kiraya verip başka yerde oturan vatandaşın emlak vergisi ödeyip ödemeyeceği sorunu kaleme aldı.

Kimler emlak vergisi ödeyecek?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan bugünkü yazısında kimlerin emlak vergisi ödeyeceğini kaleme aldı. İşte Özcan'ın o yazısı...

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

ulvi özcan emlak Haberi

ulvi özcan emlak

Ulvi Özcan, 1967 İstanbul doğumludur. 1984 yılında Çetinkaya Hukuk Bürosu’nda çalışma hayatına başlayan Ulvi Özcan 1990 yılına kadar bu firmada çalışmıştır. 1992 – 1995 yılları arasında Sultanhamam’da Orhan Giyim’de çalışan Özcan, 1995’de Sempa Emlak Ltd.Şti.’nin kurucu ortaklarından olmuş, 1997 – 2012 yılları arasında da Turyap Çengelköy Temsilcisi olarak mesleki ve ticari faaliyetlerini sürdürmüştür.

Ulvi Özcan, 1999 – 2009 yılları arasında İstanbul Ticaret Odası 16. Dönem Emlak Müşavirliği Meslek Komitesi Üyesi/Başkan Vekili, 17. Dönem Meclis Üyeliği görevlerini de bulundu. 

Ulvi Özcan ; farklı tarihlerde ileri Pazarlama ve Satış Teknikleri, Müzakere Teknikleri, Lüx Marka Nasıl Yönetilir/ Lux Ürün/Hizmet Nasıl Satılır, Eski Eserlerin Restorasyonunda Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları, 19. ve 20. Yüzyılda Boğaziçi Yalıları gibi sertifika programları, seminer ve panellere katıldı. Halen Hürriyetemlak'ta...