28 / 03 / 2024

Ulvi Özcan inşaat

Ulvi Özcan inşaat

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Koronavirüs, (inşaat firmaları için) E-Dönüşüme geçmek için köprüden önceki son çıkış olmasın?

Sosyolog Faruk Özcan, müteahhitlik sektörünü değerlendirdi; Özcan, "Korona günlerinde inşaat ve müteahhitlik için öncelikle almamız gereken birinci ders: İnşaat sektörü için e-dönüşüm artık bir tercih değil, zorunluluktur. Buna da satış ve satınalma ile başlanabilir."  dedi...

Hm Özcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Özcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Medeni Özcan tarafından kuruldu. 

Ulvi Oto İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulvi Oto İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Ömer Ülvi Saygın tarafından kuruldu.

AKO Ankara fabrikasının inşaatı ne durumda?

Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu'nun Çankırı'daki fabrikasının ikinci faz inşaatında sona gelindi. Fabrikanın 2019 yılı sonu itibarıyla 8 üretim hattının devreye alınmasını hedefleniyor.

İnşaat sektörü artık fabrikasyon üretime geçmeli!

Sosyolog Faruk Özcan, inşaat sektörünün artık üretimin şantiyelerden fabrikalara taşındığı ve şantiyede sadece montajın yapıldığı bir sektör halini alması gerektiğini söyledi...

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Şevket Çoruh'un tiyatro binasının inşaatı Ekim'de bitecek!

Tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh, Kadıköy'deki eski Ulvi Uraz Tiyatrosu'nun binasını satın alıp 'Baba Sahne'nin inşaatına girişti. Ekim ayında perdelerini açması planlanan sahneyi Şevket Çoruh'la konuştuk.

Zonguldak Bahçelievler spor salonu inşaatı ne zaman bitecek?

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberindeki partililer ile birlikte Site’deki Spor Salonu inşaatını inceledi.

Ilgaz Dağı'na yapılan telesiyej inşaatında sona gelindi!

Ilgaz Dağı'na yapılan telesiyej tamamlanma aşamasına geldi. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Doruk mevkisinde inşaatı tamamlanma aşamasına gelen 900 metrelik telesiyejin test çalışmasına katıldı.

Mimarsinan Çok Amaçlı Salonu'nun inşaat çalışmaları sürüyor!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz Haziran ayında temeli atılan Mimarsinan Çok Amaçlı Salonu'nun devam eden inşaat çalışmalarını denetledi. Işıklar, salonun açılışının Kasım ayında yapılacağını söyledi..

Keşan'da çok amaçlı pazar yeri projesi inşaatı devam ediyor!

Keşan'da Belediyenin yaptırdığı 'Çok Amaçlı Pazar yeri Projesi' inşaatı hızla devam ediyor. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Bayram bitiminde çalışmalarımız daha da artacak dedi.

Adana'da apartman inşaatının kanalizasyon çalışması sırasında göçük oldu!

Adana'da, bir apartman inşaatının kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı. Uğraşlar sonucu kurtarılan İlyas Özcan (22), çalıştığı sırada meydana gelen göçükte toprak altında kaldı...

Mustafa Özcan İnşaat şžirketi'nin tahkik ve tetkik işlemi bitti!

Ankara İflas Dairesi Müdürlüğü tarafından Ankara ili, çankaya ilçesi, Tahran caddesi Mimhan 3'te yer alan Mustafa Özcan İnşaat ve Ticaret Anonim şžirketi hakkındaki alacak ve istihkak iddialarının tahkik ve tetkik işlemi bitti

Ulvi Özcan inşaat Haberi

Ulvi Özcan inşaat

Ulvi Özcan, 1967 İstanbul doğumludur. 1984 yılında Çetinkaya Hukuk Bürosu’nda çalışma hayatına başlayan Ulvi Özcan 1990 yılına kadar bu firmada çalışmıştır. 1992 – 1995 yılları arasında Sultanhamam’da Orhan Giyim’de çalışan Özcan, 1995’de Sempa Emlak Ltd.Şti.’nin kurucu ortaklarından olmuş, 1997 – 2012 yılları arasında da Turyap Çengelköy Temsilcisi olarak mesleki ve ticari faaliyetlerini sürdürmüştür.

Ulvi Özcan, 1999 – 2009 yılları arasında İstanbul Ticaret Odası 16. Dönem Emlak Müşavirliği Meslek Komitesi Üyesi/Başkan Vekili, 17. Dönem Meclis Üyeliği görevlerini de bulundu. 

Ulvi Özcan ; farklı tarihlerde ileri Pazarlama ve Satış Teknikleri, Müzakere Teknikleri, Lüx Marka Nasıl Yönetilir/ Lux Ürün/Hizmet Nasıl Satılır, Eski Eserlerin Restorasyonunda Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları, 19. ve 20. Yüzyılda Boğaziçi Yalıları gibi sertifika programları, seminer ve panellere katıldı. Halen Hürriyetemlak'ta...