25 / 04 / 2024

Cansu Dere Kandilli’de 7 bin 500 liraya ev kiraladı!

Cansu Dere Kandilli’de 7 bin 500 liraya ev kiraladı!

Nisan ayında Bebek’teki yalı dairesine hırsız giren Cansu Dere, o günden beri aradığı evi sonunda buldu. Aşiyan’da 20 bin liralık kirada oturan oyuncu, Kandilli’deki yeni evi için 7 bin 500 lira kira veriyor. 



Nisan ayında sette bulunduğu sırada evine hırsız giren Cansu Dere, sonunda rahat bir nefes aldı. Evinden 500 bin TL'lik değerli eşyalarını çalan hırsızlar yüzünden Bebek Aşiyan'daki dairesinden soğuyan oyuncu, uzun zamandır ev arayışındaydı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre Cansu Dere, sonunda istediği evi buldu. Bebek'in aşırı kalabalık olmasından da yaka silken Cansu Dere, rotasını Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na çevirdi.

Bebek'teki yalı dairesinden daha güvenli bir ev isteyen Cansu Dere, semt tercihini de Kandilli'den yana kullandı. Bebek'teki dairesine aylık 20 bin lira kira ödeyen güzel oyuncu, önceki akşam Kandilli'deki evine girerken görüntülendi.

120 metrekarelik yalı dairesi için aylık 7 bin 500 lira kira ödeyecek olan Cansu Dere, böylece ekonomik anlamda da rahatlamış olacak.

Cansu Dere Kandilli’de 7 bin 500 liraya ev kiraladı!

 


Geri Dön