18 / 04 / 2024

Cansu Dere Kandilli

Cansu Dere Kandilli

Nisan ayında Bebek’teki yalı dairesine hırsız giren Cansu Dere, o günden beri aradığı evi sonunda buldu. Aşiyan’da 20 bin liralık kirada oturan oyuncu, Kandilli’deki yeni evi için 7 bin 500 lira kira veriyor. 

Cansu Dere Marmaris'ten 1.2 milyon TL'ye 2 arazi satın aldı!

Tatil için sık sık Marmaris’e giden güzel oyuncu Cansu Dere, bölgeden 2 adet arazi satın aldı. Dere, araziler için 1 milyon 200 bin TL ödedi...

Sinem Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gitti!

Etiler’de görüntülenen Sinem Kobal, muhabirlerin sorularına cevap verdi. Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gittiğini söyledi.

Cansu Dere Fransa'dan ev alacak!

Yıllardır sık sık Fransa’ya tatil yapmaya giden Cansu Dere, burada ev almak için araştırmalara başladı. Güzel oyuncunun satın alacağı 40 metrekarelik dairenin fiyatı ise 350 bin euro...

Cansu Dere'nin Boğaz manzaralı 4 katlı yeni evinin kirası 20 bin TL!

Ünlü oyuncu Cansu Dere, 4 katlı Boğaz manzaralı, 20 bin TL'ye kiraladığı yeni evine taşındı... 

Cansu Dere Bebek'te ev arıyor!

İkinci kez taşındığı Aşiyan’daki evinin satışa çıkarıldığını öğrenen güzel oyuncu Cansu Dere, Bebek'te yeni ev aramaya başladı.

Cansu Dere Anadolu Yakası’na taşındı!

Güzel oyuncu Cansu Dere, doların artmasıyla Bebek’teki evinden taşınıp, Anadolu Yakası’na gitmesini kâra dönüştürdü.

Cansu Dere Kandilli’de 7 bin 500 liraya ev kiraladı!

Nisan ayında Bebek’teki yalı dairesine hırsız giren Cansu Dere, o günden beri aradığı evi sonunda buldu. Aşiyan’da 20 bin liralık kirada oturan oyuncu, Kandilli’deki yeni evi için 7 bin 500 lira kira veriyor. 

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Cansu Dere, Bodrum'da 3 aylığına ev kiraladı!

Cansu Dere bu yıl otelde kalmak yerine 3 aylığına Bodrum'da ev kiraladı. Cansu Dere hafta sonu gözlerden uzak kalmak için İstanbul'a kaçıyor.

İkizdere Vadisi'nde dere suyu tünellerle alındı!

İkizdere Vadisi, doğal sit alanı ilan edilmesine rağmen hdiroelektirik santrallerin elektrik üretimine başlamasıyla, dere suyu tünellerle alınınca vadideki su seviyesinde düşüş oldu...

Kandilli Daria Park'ta 840 bin TL'ye bahçe dubleksi! Son 3 daire!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Daria Park Kandilli projesinde satışına devam edilen dairelerin fiyatları 840 bin TL ile 940 bin TL arasında değişiyor...

Aktaş Kandilli Boğaziçi Evleri 'nde 1 milyon 85 bin liraya 4+1!

Aktaş İnşaat Kandilli Boğaziçi Evleri 'nde ilk etap teslimleri Mart 2013'te, ikinci etap teslimleri ise Ağustos 2013'te gerçekleşecek, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

İzmir Smyrna Park Narlıdere 'de 1 milyon 400 bin liraya 4+1!

İzmir Smyrna Park Narlıdere 'nin fiyatları 400 bin liradan başlıyor 120 konutun yer aldığı proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Cansu Dere Kandilli Haberi

Cansu Dere Kandilli

Nisan ayında sette bulunduğu sırada evine hırsız giren Cansu Dere, sonunda rahat bir nefes aldı. Evinden 500 bin TL'lik değerli eşyalarını çalan hırsızlar yüzünden Bebek Aşiyan'daki dairesinden soğuyan oyuncu, uzun zamandır ev arayışındaydı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre Cansu Dere, sonunda istediği evi buldu. Bebek'in aşırı kalabalık olmasından da yaka silken Cansu Dere, rotasını Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na çevirdi.

Bebek'teki yalı dairesinden daha güvenli bir ev isteyen Cansu Dere, semt tercihini de Kandilli'den yana kullandı. Bebek'teki dairesine aylık 20 bin lira kira ödeyen güzel oyuncu, önceki akşam Kandilli'deki evine girerken görüntülendi.

120 metrekarelik yalı dairesi için aylık 7 bin 500 lira kira ödeyecek olan Cansu Dere, böylece ekonomik anlamda da rahatlamış olacak.