25 / 04 / 2024

Capacity AVM Dünya Kadınlar Günü'nde huzur ve güzellik hediye ediyor!

Capacity AVM Dünya Kadınlar Günü'nde huzur ve güzellik hediye ediyor!

Capacity, Dünya Kadınlar Günü'nü ziyaretçilerine huzur ve güzellik hediye ederek kutluyor



Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bayan ziyaretçilerine unutamayacakları deneyimler yaşatacak. 5-8 Mart tarihleri arasında Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden aynı gün 75 TL ve üzeri alışveriş yapıp kaydını gerçekleştiren tüm misafirler, Tulipa Spa’dan muhteşem El Refleksoloji Masajı, Hint Baş-Boyun Masajı ve Spa kullanımı hediyelerinden birine sahip olabilecek.

Ayrıca 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadın ziyaretçiler MAC sponsorluğunda göz alıcı, parlak, retro neon tonlara sahip Shop MAC ve Cook MAC koleksiyonlarına ait özel makyaj uygulamalarını deneme şansına sahip olacaklar.

 www.capacity.com.tr


Capacity Hakkında
İstanbul’un 3.  Bölgesi olarak tanımlanan Bakırköy’ün  en büyük alışveriş merkezi olan Capacity, Uzman İnşaat, Keleşoğlu İnşaat, Kameroğlu İnşaat, Gül İnşaat, Beyaz İnşaat ve Zirve İnşaat ortaklığında Kasım 2007 döneminde tüm Bakırköy ve İstanbulluların hizmetine girdi. Proje Müellifliğini ve mimari tasarımını Mimar Muammer Bakır’ın üstlendiği ve dünyaca ünlü İngiliz mimarlık ofisi Chapman Taylor’dan da danışmanlık alınan Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her biri ayrı bir yaşam alanı olarak tasarlanmış olan son derece geniş katları, ferah ve şık mimarisi ile de pazar paydaşlarından farklı bir konumda değerlendiriliyor. Bakırköy’ün merkezinde yer alan Capacity, Türkiye’nin en seçkin ve popüler alışveriş merkezleri arasındaki yerini, Kasım 2007 döneminde kapılarını açtığı dönemde alarak üst düzey marka karması ve özgün çizgisiyle hedeflediği müşteri profilini kısa zamanda yakalayarak yıllık ortalama 22 milyon kişiyi misafir etmenin gururunu yaşamaktadır.

İstanbul’da yer alan AVM’ler arasında tek ve benzersiz olan bir interaktif havuza sahip olan Capacity, farklı büyüklükte 200 mağazası ve 215 markası, 2 bin 500 araçlık otoparkı, 133 bin metrekarelik kapalı alanı, son teknolojiye sahip 9 adet salonu ve toplam 1500 koltuk kapasiteli sineması ile Bakırköy ve çevre semtlerden gelen misafirlerinin adeta buluşma noktası konumundadır. Her alanı ayrı bir yaşam alanı olarak tasarlanmış olan alışveriş merkezi, bölgede ilk ve sadece Capacity’de bulunan çeşitli markaları ve kusursuz marka karmasının bünyesinde yer alması nedeniyle bölgenin çekim merkezi konumundadır. Bakırköy’ün tam kalbinde hizmet veren Capacity’de yer alan popüler zincir restoran ve kafelerin gece 02:00’a kadar açık olması bölgede ilk olma özelliğini taşımaktadır. Kusursuz marka karması, kafeleri, restoranları ve sineması ile hem alışverişin hem de eğlencenin merkezi olan Capacity, sergileri, özel günler için hazırlanan farklı aktiviteleri ile moda, teknoloji, eğlence ve lezzetin  Bakırköy’de merkezi olmaya devam ediyor.


Geri Dön