25 / 04 / 2024

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.



Mersin’de 1987'den beri 2000’i aşkın nitelikli konut projesini hayata geçiren Güler GYG, Güler Serenity projesiyle konuttaki iddiasını sürdürürken Capital Ticaret Merkezi (CTM) projesiyle deşehir içinde ofis standartlarını artırmayı planlıyor. 

Dünya Gazetesi'nden Mehmet Nani Batuk'un haberine göre; Mersin şehir merkezinde 4 ilçenin kesiştiği noktada hayata geçirilem proje, 2’si yatay 2’si dikey toplam 4 bloktan meydana geliyor. CTM, İngiltere’de  Ocak 2018'de gerçekleştirilen European Property Awards’da Türkiye’nin En İyi Ofis Projesi ödülünün, Aralık'ta da Avrupa’nın En İyi Ofis Projesi ödülünün sahibi oldu.

Capital Ticaret Merkezi nin yüzde 90 ı tamam!

Modüler ofis imkanı da sağlıyor

Güler GYG Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Güler, CTM’nin değişik iş ve meslek gruplarının ihtiyaçlarını gidermek amacıyla tasarlandığına dikkat çekti. CTM’de 18 loft ofis, 29 mağaza ve 164 bağımsız ofis yer aldığını dile getiren Hüseyin Güler, 3 blokta iş yaşamının başladığını belirtti. Projelerinin tamamlanma oranın yüzde 90’ın üzerinde olduğuna vurgu yapan Güler, kalan 1 bloğu da yıl sonuna kadar bitireceklerini aktardı. CTM’de 59 metrekareden 727 metrekareye kadar modüler ofis imkanı sağladıklarına da dikkat çeken Hüseyin Güler, “Konferans salonları ve diğer sosyal donatı alanlarıyla da iş insanlarımıza şık ve fonksiyonel ofis imkanı sunuyoruz” diye konuştu. 

Capital Ticaret Merkezi nin yüzde 90 ı tamam!

CTM’nin şehir merkezinde 4 merkez ilçenin kesişim noktasında ve günlük ortalama 65 binin üzerinde aracın geçtiği bir bulvar üzerinde inşa edildiğini vurgulayan Güler GYG Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Güler, “Projemiz Mersin’in en önemli iki ana arterin kesiştiği noktada anıt yapı ihtişamıyla yükseldi. CTM, şimdiden ulusal ve uluslararası birçok büyük firmaya ev sahipliği yaparak kuruluşundaki iddiasını sürdürüyor” açıklamasında bulundu. 

Hüseyin Güler, CTM’nin 10 bin metrekare büyüklüğünde kapalı otoparkının yanı sıra, yeme içme alanlarının, cafe break room, oto yıkama alanının, 2 bin 100 metrekare büyüklükte meydanının, 2 bin 700 metrekarelik terasının olduğunu belirtti.

Web: https://www.capitaltm.com/ctm


Geri Dön