28 / 03 / 2024

Capital Tower, iş hayatında hareket başlıyor!

Capital Tower, iş hayatında hareket başlıyor!

Firma: Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat, Uzman İnşaat

Proje: Capital Tower

Capital Tower İstanbul Küçükçekmece' ye bağlı Halkalı bölgesinde yükseliyor. Capital Tower Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığı imzası taşıyor. 8 adet ofis ve 4 adet depolu showroom alanı mevcut...



İstabul'un yeni ticaret, finans ve turizm bölgesi Basın Ekpres Yolu'nda yükselen Capital Tower, ulaşımdaki kolaylığı, son teknoloji alt yapısı, akıllı bina uygulamaları ve sosyal aktiviteleriyle hem verimli hem de konforlu bir ofis hayatı sunuyor. 


9 bin 550 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Capital Tower projesi Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


İstanbul Küçükçekmece Halkalı bölgesinde inşa edilen Capital Tower'da 8 adet ofis ve 4 adet depolu showroom alanı yer alıyor.


Tek blok şeklinde tasarlanan Capital Tower Halkalı'da ofis alanları 127 metrekare ile 248 metrekare arasında değişirken, showroom alanları 4 bin 370 metrekare olarak tasarlandı.


Capital Tower projesinin sosyal olanakları arasında havuz, fitness-spa merkezi,kafe- restoranlar, kat bahçeleri, kuaför, kuru temizleme, araç kiralama bulunuyor. 



Capital Tower, Atatürk Havalimanına 6 kilometre, metrobüs istasyonuna 5 kilometre, Boğaziçi Köprüsüne 25 kilometre, metro istasyonuna 5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 25 kilometre mesafede yer alıyor. 




Telefon:0212 471 47 00

Web adresi: http://www.capitaltower.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön