19 / 04 / 2024

Capitol kiracılarına yüzde 50 indirim sağlayacak!

Capitol kiracılarına yüzde 50 indirim sağlayacak!

Kiracılarını biraz rahatlama sunmak ve gelirleri etkilenen kiracılarının nakit akışlarını kolaylaştırmayı planlayan Capitol, kiracılarına yüzde 50 indirim sağlayacak.



Kiracılarına yüzde 50 indirim sunan Capitol, biraz rahatlama amacıyla ve gelirleri etkilenen kiracılarının nakit akışlarını kolaylaştırmak için;  2020 yılı Kasım ve Aralık ayları ile, 2021 yılı Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında, kira sözleşmelerinde belirlenen asgari maktu kira bedellerinde, yüzde 50 indirim uygulayacak. 

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine göre, gereken tüm önlemleri alıp, hiçbir maliyetten kaçınmadan, önce sağlık anlayışı ile hizmet vermeye devam eden Capitol, her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreç içerisinde iş ortaklarının yanında oluyor.

1 Haziran 2020 tarihinde alınan geniş tedbirlerle açılan Capitol, 15 Mart-30 Haziran tarihleri arasında kiradan feragat edip benzersiz bir dayanışma örneği gösterdi. Ayrıca  Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında ise ödenecek asgari maktu  kira bedellerinde yüzde 50 indirim uygulayarak iş ortaklarının yükünü hafifletti.

Capitol tarafından tüm dünyayı derinden etkileyen Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle meydana gelen olumsuzluklarla beraber dayanışma içerisinde  aşmaya  çalışarak, zorunlu hizmet birimleri olan Eczane ve Süpermarket dışındaki iş ortaklarından;

2020 yılı Kasım ve Aralık ayları ile,    
2021 yılı Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında kira sözleşmelerinde belirlenen asgari maktu kira bedellerinde, yüzde 50 indirim uygulamasına devam edilecek.


Geri Dön