25 / 04 / 2024

Capitol'den kiracılarına yüzde 50'ye ek yüzde 25 indirim desteği!

Capitol'den kiracılarına yüzde 50'ye ek yüzde 25 indirim desteği!

2020 Temmuz ayından itibaren kiracılarına yüzde 50 indirim yapan Capitol, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasakları kapsamında ekstra yüzde 25 indirim yapma kararı aldı...



2020 yılı Kasım ve Aralık ayları ile 2021 yılı Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında, kira sözleşmelerinde belirlenmiş olan olan asgari maktu kira bedellerinde, yüzde 50 indirim uygulamayı sürdürecek olan Capitol, 2020 Aralık ayı itibariyle, hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılana kadar, yüzde 50 indirimli kira tutarlarına yüzde 25 ek indirim uygulayacak.

Capitol den kiracılarına yüzde 50 ye ek yüzde 25 indirim desteği!
 
Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda, gereken tüm önlemleri alıp, hiçbir maliyetten kaçınmadan, önce sağlık anlayışı ile hizmet vermeye devam eden Capitol, her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte de iş ortaklarının yanında oluyor. 

Capitol ailesi, pandemi nedeniyle gelirleri etkilenen kiracılarının nakit akışlarını kolaylaştırmak ve yaşanan olumsuzlukları hep beraber dayanışma içerisinde aşmak için her zaman olduğu gibi benzersiz dayanışma örneğini gösteriyor.

Capitol den kiracılarına yüzde 50 ye ek yüzde 25 indirim desteği!

Capitol ailesi olarak pandemi sürecinde; 
1 Haziran 2020'de aldığı geniş tedbirlerle açılan Capitol, 15 Mart-30 Haziran 2020 tarihleri arasında kiradan feragat ederek benzersiz bir dayanışma örneği göstermiştir. Ayrıca Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında ise ödenmesi gereken asgari maktu  kira bedellerinde yüzde 50 indirim uygulayarak iş ortaklarının yükünü hafifletti.
 
Capitol ailesi olarak, tüm dünyayı saran Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yaşanan olumsuzlukları hep birlikte dayanışma içerisinde  aşmaya  çalışarak, zorunlu hizmet birimleri olan Eczane ve Süpermarket dışındaki iş ortaklarından;
 
2020 yılı Kasım ve Aralık ayları ile,​
2021 yılı Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında kira sözleşmelerinde belirlenmiş olan asgari maktu kira bedellerinde, yüzde 50 indirim uygulaması sürerken, 2020 Aralık ayı itibariyle, hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılana kadar, yüzde 50 indirimli kira bedellerine yüzde 25 ek indirim uyguluyor.


  Esnafa kira desteğinde vergi karışıklığı!
 


Geri Dön