25 / 04 / 2024

Zen'de sevgililer günü indirimi başladı! Tam tamına yüzde 50 indirim fırsatı! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Zen'de sevgililer günü indirimi başladı! Tam tamına yüzde 50 indirim fırsatı! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

14 Şubat sevgililer gününe özel indirim kampanyası Zen pırlantada başladı. Tam tamına yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın. İşte Zen pırlanta 25 Ocak 2023 fiyat listesi.



Sevgililer gününe sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için hediye arayışına başladı. Değerli ve anlamlı hediye almak isteyenler pırlanta markalarının indirimlerini takip ediyor.

Zen pırlanta sevgililer gününe özel, seçili pırlanta takılarda tam tamına yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Peki Zen'de pırlanta yüzük ne kadar? Pırlanta kolye fiyatı kaç lira? Pırlanta küpe kaç TL? Pırlanta bileklik ne kadar? İşte 25 Ocak 2023 Zen fiyat listesi...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön